Hotel i Rom

Residenza Paolo VI

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du direkte på Peterspladsen

Det helt unikke ved Residenza Paolo VI er unægteligt beliggenheden, og ikke mindst terrassen med udsigt ud over Peterspladsen. Andre store attraktioner i det historiske centrum som Pantheon, Piazza Navona, Trevi fontænen og Campo de' Fiori er alle placeret inden for en halv times gåafstand fra Residenza Paolo VI. Du kommer nemt rundt i byen med offentlig transport, og express bus nr. 40 stopper bl.a. her, samt flere andre.

Historiens vingesus - eller er det englenes?

Omgivelserne oser af historie for Residenza Paolo Vl er beliggende i et gammelt kloster. Neden for hotellet, i gadeniveau finder du Vatikanets officielle souvenirbutik. Hotellets indretning er klassisk, selv om nogle måske vil kalde den lidt umoderne. Men hotellet byder på god komfort og følelsen af gæstfrihed er solid.

Læs mere om Residenza Paolo VI

Nyd udsigten fra den fælles terrasse

Du starter dagen med en amerikansk morgenmad med et godt udvalg af både sødt og salt. Når du kommer tilbage efter en dag med sightseeing, kan du slappe af og nyde en forfriskning eller let snack på terrassen med en guddommelig udsigt over Pavens Palads. Terrassen og baren er åben om eftermiddagen indtil sent om aftenen. Der er WiFi overalt på hotellet, også på værelserne.

Klassisk indrettede værelser

Residenza Paolo VI byder på 35 klassisk indrettede værelser i forskellige kategorier. De mindste dobbeltværelser er forholdsvis små, med en sengebredde på 140cm. Her står sengen op ad væggen, hvorfor der kun er adgang til sengen fra én side. Alle værelser er dog bekvemme og komfortable, uanset størrelsen. Værelserne er udstyret med aircondition, satelit TV, værdiboks, minibar, WiFi, samt badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Residenza Paolo VI

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map