Feriebolig i Rom

Residence San Pietro

Lejl. Raffaello Reception Lejl. Borromini
 
Residence San Pietro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence San Pietro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os blot 150 m fra Peterspladsen, hvor Residence San Pietro åbnede i 2001.

Lokal beboelse

San Pietro ligger i en stor lukket gård, med en lille gårdhave og en imponerende palme. Området er præget af lokal beboelse, så der er både indkøbsmuligheder, cafeéer og restauranter i umiddelbar nærhed, lige som et af byens teatre er nærmeste nabo.

Læs mere om Residence San Pietro

Reception

Der er reception som har åbent kl. 9-13 og 15:30-19:30 fra mandag til fredag og fra kl. 9-13 om lørdagen. Uden for åbningstiderne kan man altid hente hjælp på det nærliggende Hotel San Pietro. Kommer man i bil, er det muligt at bestille plads (mod betaling) i en stor underjordisk garage som hører til komplekset.

Busstop lige uden for døren

Residence San Pietro ligger på Trastevere-siden, så det er nemt at komme til alle Roms spændende attraktioner. Bus nr. 64 som kører gennem centrum ca. hvert 5. minut (stazione Termini - stazione San Pietro), stopper lige uden for døren, så lettere kan det ikke blive. Stazione San Pietro ligger ca. 200 m fra stedet, så kommer man med fly til lufthavnen Fiumicino, kan man være fremme på blot ca. 50 min. med èt skift på stazione Trastevere.

Pænt indrettet

Der er 5 forskellige typer lejligheder, som alle er pænt og klassisk indrettet. Alle lejligheder har køkken med to eller fire kogeplader, køleskab med frys, satellitfjernsyn og telefon. De fleste af lejlighederne udlejes til turister, men der er også enkelte, som udlejes på månedsbasis.

Lejlighederne på Residence San Pietro

Toværelseslejlighed Raffaelo med 2/4 sovepladser

Lejlighederne (der er hele 12 af dem) er på 54 m², og består af en stor opholdsstue m. køkkenhjørne, spiseplads, samt dobbeltseng og to lænestole. Stort værelse med garderobeskab og en tredie seng, samt mulighed for ekstra opredning. Der er bad med brus og toilet

Toværelseslejlighed Maderno med 2/4 sovepladser

Lejlighederne (der er to af dem) er på 44 m², og består af en stor opholdsstue m. køkkenhjørne, spiseplads og dobbelt sovesofa. Soveværelse med dobbeltseng og stort garderobeskab. Der er bad med brus og toilet.

Toværelseslejlighed Bernini med 3/5 sovepladser

Lejligheden er på ialt 54 m², og består af en opholdsstue m. køkkenhjørne, spiseplads og dobbelt sovesofa. Soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, samt stort garderobeskab. Der er bad med kar og toilet.

Treværelseslejlighed Bramante med 3/6 sovepladser

Lejlighederne (der er to af dem) er på 65 m², og består af en opholdsstue m. køkkenhjørne, spiseplads og dobbelt sovesofa. Soveværelse med dobbeltseng og stort garderobeskab. Værelse med enkeltseng samt mulighed for en ekstra opredning. Der er badeværelse med bruser og toilet.

Treværelseslejlighed Borromini med 4/6 sovepladser

Lejlighederne (der er to af dem) er på 66 m², og består af en stor opholdsstue m. køkkenhjørne, spiseplads og dobbelt sovesofa. Soveværelse med dobbeltseng og stort garderobeskab. Værelse med to enkeltsenge. Der er bad med brus og toilet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map