Hotel i Rom

Residence il Vittoriano

 
Residence il Vittoriano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence il Vittoriano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Centralt beliggende og lige ved Trastevere

Har du planer om at opleve Rom til fods på en enkelt dag? - så er Residence Il Vittoriano et ideelt sted at bo, men det kan jo også være, at du har mere end en enkelt dag til at opleve denne fantastastiske by. Uanset hvor længe din ferie varer, er Residence Il Vittoriano et rigtigt godt udgangspunkt, for du er tæt på alle de store attraktioner i centrum. Floden Tibern er lige rundt om hjørnet og det maleriske Trastevere område ligeså. Det gamle kunstnerkvarter er oplagt til en slendretur eller et godt glas vin på den hyggelige plads Piazza Santa Maria in Trastevere. Campo de Fiori, Piazza Navona og Pantheon ligger også kun nogle få minutters gang fra Residence Il Vittoriano.

Det er en god idé at lægge planer for dagen - ellers vil du hurtigt blive overvældet af alle dine muligheder. I området omkring Residence Il Vittoriano finder du et stort antal gode restauranter og barer, hvor du kan slutte dagen af med stil.

Småt men godt

Residence Il Vittoriano er helt sikkert ikke et hotel, for du får mere følelsen af at bo i en lejlighed med flere værelser eller en såkaldt residens, når du træder indenfor. Det er småt men hyggeligt og personalet i receptionen står klar til at hjælpe dig med dine ønsker, og hjælper med at gøre opholdet så behageligt som muligt. Residence Il Vittoriano er ikke et sted med mange faciliteter, men du finder helt sikkert en god base for dit ophold i Rom. Morgenmadsbuffetten bliver serveret i det fælles opholdsrum og byder på et godt udvalg til at give dig en god og energifyldt start på din dag, og er er flere glutenfri produkter.

Der er gratis WiFi på hele området.

Læs mere om Residence il Vittoriano

Elegante værelser

Residence Il Vittoriano er en lille bed & breakfast med blot 7 værelser. Alle er indrettet i en lys, skandinavisk og moderne stil. På alle værelser finder du aircondition, gratis WiFi, satelit TV, minibar, værdiboks og et moderne udstyret badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence il Vittoriano

Læs personlige anmeldelser af Residence il Vittoriano som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence il Vittoriano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fredeligt sted

Residence il Vittoriano var fuldstændig perfekt for os. Rene og smukke værelse,godt baderum og fin plads til bagage m.m. Vi mødte kun søde unge mennesker i receptionen og i spisestuen. Vi har ikke en finger at sætte på det og vi vil helt sikkert bruge residencen igen, næste gang vi tager til Rom

Læs mere
 
search map