Hotel i Rom

Relais Trevi 95 Boutique Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Relais Trevi 95 Boutique Hotel ligger, som navnet antyder i Trevi-distriktet, på en lille hyggelige plads lige ved præsidentens officielle bolig Quirinalet, og blot et stenkast fra Trevifontænen. Det betyder bl.a., at du har et stort udvalg af gode restauranter, caféer og butikker lige uden for døren, og på under 10 minutter kan du gå til både Den Spanske Trappe og Piazza Barberini, hvor du også finder den nærmest Metro-station.

En dejligt hotel i moderne stil

Trevi 95 Boutique Hotel er ikke et luksus-hotel, men det tilbyder god service, god komfort og en rigtig god beliggenhed. Prikken over i'et er uden tvivl tagterrassen, hvor du kan nyde en drink og hvile fødderne efter dagens oplevelser. Hvis du går en etage længere ned, kommer du til morgenmadsrestauranten, som også har udendørs servering på terrassen i sommersæsonen. Morgenmaden er continental og tilbyder et godt udvalg af forskellige produkter. Hotellet tilbyder også gratis wi-fi på hele hotellet og receptionen er åben 24//7. Det servicemindede personale hjælper naturligvis gerne med at opfylde alle dine ønsker, og kan evt. også arrangere transport til lufthavnen.

Læs mere om Relais Trevi 95 Boutique Hotel

Lyse og elegante værelser

Der er i alt 20 komfortabelt indrettede værelser på Relais Trevi 95 Boutique Hotel, og de findes i flere forskellige kategorier. De er alle lydisolerede og har som minimum aircondition, satellit TV, gratis wi-fi, minibar, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Du skal være opmærksom på, at brusekabinen i enkelte værelser er placeret i selve værelset. De fleste værelser har også kaffe- og te-faciliteter.

Læs om værelserne på Relais Trevi 95 Boutique Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map