Hotel i Rom

Relais 6

 
Relais 6 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais 6 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Relais 6 ligger lige uden for centrum af Rom i et fredeligt beboelsesområde - så her får du en god nats søvn. Det er let at komme til alle de store attraktioner i Roms historiske centrum. Nærmeste metro station ligger kun 5 minutters gang fra Relais 6, og herfra kan du nemt og bekvemt komme direkte til bymidten. Bussen stopper også tæt ved hotellet, og kører dig til centrum på ca. 15 minutter.

Et hyggeligt og historisk sted

Relais 6 har til huse i en elegant bygning fra 1930'erne. Bygningen har en helt særlig historie. Under 2.Verdenskrig havde de allierede nemlig deres logistiske base for hele området netop her. Mange af artefakterne fra dengang er bevaret og er nu udstillet i et lille spændende museum, som befinder sig i bygningens kælder.

Relais 6 er ikke et luksus hotel, men byder på varm gæstfrihed og god komfort. Terrassen i gårdhaven er hotellets hjerte i de varme perioder. Her kan du nyde din morgenmad i solen og starte dagen på bedste vis. Om eftermiddagen er terrassen også et skønt sted at nyde en forfriskning eller en lille snack.

Der er en overflod af gode restauranter lige i nærheden af Relais 6, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Læs mere om Relais 6

Fitness og læsesal

Hvis du hører til de aktive, kan du benytte den lille fitness afdelingen. Foretrækker du roligere og afslappede forhold, vil du sikkert nyde læsesalen. På køligere dage indbyder lobbyen med pejsen til hygge evt. akkompagneret af en aperitif. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Autentiske værelser

Relais 6 har 16 værelser i forskellige kategorier. Værelserne er holdt i varme farver og klassisk stil. Alle værelser er udstyrede med satelit TV, aircondition, minibar, telefon, WiFi og badeværelse med toilet, bruser eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Læs om værelserne på Relais 6

Skjul teksten
 
 
search map