Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man siger populært, at alle veje fører til Rom. Sådan var det nok engang - i hvert fald i Italien - og der findes vel nærmest heller ikke en by i hele Italien, som ikke har en "Via Roma"-gade. Men når man rejser til Rom fra Danmark, foregår det nu bedst med fly, og her er der gode muligheder for at rejse fra enten København Kastrup, Billund, Hamborg eller Aalborg Lufthavn til en af Roms to lufthavne - enten direkte, eller med mellemlanding i fx. Amsterdam på vejen.

Populære hoteller i Rom

Kort over Rom, find dit hotel eller ferielejlighed

In-Italia Rejser tilbyder mere end 200 udvalgte hoteller og ferielejligheder i Rom. Vores speciale er lejligheder og mange af dem har de mest fantastiske tagterrasser med udsigt over byens tage. Brug kortet til at se hotellernes beliggenhed, seværdigheder i Rom, afstande til lufthavne og meget mere. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

De to lufthavne i Rom

Når du booker en rejse til Rom hos In-Italia Rejser har du valgfrie afrejsedage. Vi søger blandt flyafgange med alle flyselskaber med regulære ruteflyvninger, og fra alle lufthavne kan du nå Rom med højst én mellemlanding - og ofte endda direkte flyvninger, som kun tager ca. 2,5 time.

Fremme i Rom ankommer man til enten den store, internationale lufthavn Fiumicino, vest for storbyen. Herfra er der direkte togforbindelser til flere af Roms store banegårde. Andre fly - primært med lavprisselskaber - ankommer i den gamle militære lufthavn Ciampino syd for byen. Selvom denne lufthavn faktisk ligger tættere på centrum, tager det lidt længere tid at komme ind til byen, da der ikke er togforbindelse. Bus og taxa kører dog uden problemer og er ret billigt.

De fleste, som flyver til en af de to lufthavne i Rom, skal også holde ferie i byen, men mange benytter også de to lufthavne til at besøge andre rejsemål, der ligger i køreafstend fra Rom, f.eks. Toscana, Umbrien eller Sorrento og Amalfikysten, som alle er rejsemål du når fra Rom på 2-3 timeres kørsel i bil.

Husk at når du booker din rejse med fly til Rom her på siden, sammen med en af vores håndplukkede ferieboliger, så er du sikret på bedste vis gennem Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

Mere information til din rejse til Rom

Rom - beliggende, hvor floden Aniene løber sammen med Tiberen i regionen Lazio - er ikke bare Italiens hovedstad, men også landets største by med omkring 2,9 millioner indbyggere. Den evige stad - som den ofte kaldes, med reference til dens mere end 2000 år lange historie  - er erklæret verdensarv af Unesco og er Italiens uden sammenligning mest besøgte by og den tredjemest besøgte turist-attraktion i EU.

Rom er så fuld af prægtige bygninger, museer, monumenter og kirker, at det kan være svært at vide, hvor man begynde og hvor man skal slutte. Det er her, du finder Vatikanstaten - verdens mindste suveræne bystat og katolicismens religiøse, kulturelle og politiske hovedsæde - med Peterskirken, Peterspladsen, Vatikanhaverne, Nekropolis, Det Sixtinske Kapel og de øvrige Vatikanmuseer (der er 12 i alt). 

Det er også her, du finder Colosseum, som engang rummede 50.000 romerske tilskuere; Forum Romanum, der blev betragtet som verdensrigets centrum; Den Spanske Trappe med den berømte fontæne af Pietro Bernini; Trevifontænen, det storslåede barokspringvand, som stammer fra midten af 1700-tallet; Pantheon, der er den bedst bevarede antikke bygning i Rom; Sandhedens Mund, der var middelalderens løgnedetektor og hvor du stadig kan prøve din oprigtighed af (hvis du tør); katakomberne, der er Roms underjordiske og labyrintiske begravelsesplads; Piazza Navona, der er én af Roms mest populære pladser - og mange andre enestående bygninger, pladser og monumenter.

Og så har Rom et overflødighedshorn af restauranter på spisesedlen - lige fra de mest simple spisesteder til de mest udsøgte, gastronomiske oplevelser - og en lige så lang liste over fantastiske udflugtsmuligheder i det omkringliggende område.

>> Få flere informationer om en ferie i Rom her

En rejse gennem tiden

Rom er så smækfyldt med historie, at der er nok til mange rejser. Der er de helt gamle ruiner i Forum Romanum, spektakulære akvædukter, dramatiske arenaer, enorme kirker og pladser, og så naturligvis de helt store landemærker som Vatikanet, Peterspladsen, Trevifontænen og det vilde Colosseum.

Men Rom er også den nære fortid, som bærer præg af udnævnelsen til hovedstad for det italienske kongerige i 1800-tallet, og facisternes "byudvikling" i 1900-tallet. Når du rejser til Rom kan du derfor - ligesom i fx. Berlin - på hvert gadehjørne prøve at skelne de forskellige perioder af verdenshistorien.

Bestil din Rom rejse online og få den billigste pris 

Vil du sikre dig en billig pris på din rejse skal du bestille online, men du er naturligvis også altid velkommen til at kontake os for personlig service, uanset om du blot vil have gode råd eller tips til valg af hotel eller du vil bestille en rejse. Søgemaskinen her på In-italia Rejser sammenligner priser fra samtlige flyselskaber der flyver til Rom så du altid er sikker på at få den billigste pris på din rejse.

 

 

 
search map