Hotel i Rom

Radisson Blu es. Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Radisson har givet deres flagskib i Rom navnet Blu eller blå på dansk, og det giver god mening, når man kigger på den spændende udsmykning, ikke mindst om aftenen, når hotellet er oplyst. Radisson Blu tilbyder en unik oplevelse, og beliggenheden giver lynhurtig forbindelse til lufthavnen, men også til Roms gode offentlige transportsystem.

Gå på marked fra morgenstunden


Hotellet ligger dør om dør med et af Roms store indendørs fødevaremarkeder, nemlig Nuovo Mercato Esquilino, hvor du kan få et enestående indblik i de italienske husmødres indkøbsvaner. Tidligere havde markedet til huse på pladsen Vittorio Emanuele. Derudover ligger der mange spændende oplevelser og seværdigheder i gåafstand fra hotellet, bl.a. Santa Maggiore-kirken, Roms opera, men også Colosseum og nogle af Roms bedste shoppinggader.

Læs mere om Radisson Blu es. Hotel

Moderne design og pool i centrum

Radisson Blu's unikke designkoncept blander det historiske og det moderne og adskiller sig fra andre hoteller i Rom.
På hotellet findes trådløs internetadgang, swimmingpool på tagterrassen (bemærk: sæsonåben, oftest åben fra juni til september), et motionsrum, gourmetrestauranten Sette og en mere uformel restaurant Zest, den afslappende lounge Es. Libris, sauna, massage service (mod gebyr), concierge, gratis aviser i lobbyen, vaskeri og renseri service (mod gebyr) samt et bibliotek.

Gode transportmuligheder

Beliggenheden lige ved Roms hovedbanegård Stazione Termini, giver dig mange fordele under et ophold i Rom. Fra den internationale lufthavn i Fiumicino er der direkte tog til Termini, men der kører også busser, så det er både nemt og bekvemt. Mange af Roms bybusser har også endestation på den store plads foran stationen, og samtidig har du direkte adgang til begge Roms metrolinier, som krydser hinanden netop på Stazione Termini. Men som de fleste andre steder i verden, er gaderne omkring hovedbanegården ikke de mest charmerende i Rom, med mindre du specifikt er på udkig efter den eksotiske mangfoldighed, som præger området sammen med et rigtig godt udvalg af restauranter.

Minimalisme og god plads

Der findes flere forskellige værelsestyper som designmæssigt adskiller sig fra hinanden, men alle værelser er indrettet med aircondition, gratis trådløs internetadgang, fladskærms LCD tv, minibar, værdiboks og badeværelse med hårtørrer. Badeværelserne er opdelt i forskellige sektioner med matterede glasvægge.

Læs om værelserne på Radisson Blu es. Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map