Hotel i Rom

Radisson Blu es. Hotel

 
Radisson Blu es. Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Radisson Blu es. Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Radisson har givet deres flagskib i Rom navnet Blu eller blå på dansk, og det giver god mening, når man kigger på den spændende udsmykning, ikke mindst om aftenen, når hotellet er oplyst. Radisson Blu tilbyder en unik oplevelse, og beliggenheden giver lynhurtig forbindelse til lufthavnen, men også til Roms gode offentlige transportsystem.

Gå på marked fra morgenstunden


Hotellet ligger dør om dør med et af Roms store indendørs fødevaremarkeder, nemlig Nuovo Mercato Esquilino, hvor du kan få et enestående indblik i de italienske husmødres indkøbsvaner. Tidligere havde markedet til huse på pladsen Vittorio Emanuele. Derudover ligger der mange spændende oplevelser og seværdigheder i gåafstand fra hotellet, bl.a. Santa Maggiore-kirken, Roms opera, men også Colosseum og nogle af Roms bedste shoppinggader.

Læs mere om Radisson Blu es. Hotel

Moderne design og pool i centrum

Radisson Blu's unikke designkoncept blander det historiske og det moderne og adskiller sig fra andre hoteller i Rom.
På hotellet findes trådløs internetadgang, swimmingpool på tagterrassen (bemærk: sæsonåben, oftest åben fra juni til september), et motionsrum, gourmetrestauranten Sette og en mere uformel restaurant Zest, den afslappende lounge Es. Libris, sauna, massage service (mod gebyr), concierge, gratis aviser i lobbyen, vaskeri og renseri service (mod gebyr) samt et bibliotek.

Gode transportmuligheder

Beliggenheden lige ved Roms hovedbanegård Stazione Termini, giver dig mange fordele under et ophold i Rom. Fra den internationale lufthavn i Fiumicino er der direkte tog til Termini, men der kører også busser, så det er både nemt og bekvemt. Mange af Roms bybusser har også endestation på den store plads foran stationen, og samtidig har du direkte adgang til begge Roms metrolinier, som krydser hinanden netop på Stazione Termini. Men som de fleste andre steder i verden, er gaderne omkring hovedbanegården ikke de mest charmerende i Rom, med mindre du specifikt er på udkig efter den eksotiske mangfoldighed, som præger området sammen med et rigtig godt udvalg af restauranter.

Minimalisme og god plads

Der findes flere forskellige værelsestyper som designmæssigt adskiller sig fra hinanden, men alle værelser er indrettet med aircondition, gratis trådløs internetadgang, fladskærms LCD tv, minibar, værdiboks og badeværelse med hårtørrer. Badeværelserne er opdelt i forskellige sektioner med matterede glasvægge.

Læs om værelserne på Radisson Blu es. Hotel

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Radisson Blu es. Hotel

Læs personlige anmeldelser af Radisson Blu es. Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Radisson Blu es. Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Radisson Blu es. Hotel

Fantastisk

Fantastisk oplevelse op et dejligt hotel i en vidunderlig by.

Læs mere

Må opleves!

Helt fantastisk ophold. Et super hotel og en fantastisk tur. Ønsker helt klart at komme tilbage.

Læs mere

Godt hotel med fantastisk beliggenhed! vidunderlig morgenmad!

Meget luftige og store værelser, behagelig seng men desværre var badeværelser ikke lige så godt! Vandet fra brusenichen løb over til toilettet.

Læs mere

Super fint hotel

Jeg synes at hotellet var rigtigt fint og ikke mindst dejligt rent - værelset var stort og dejligt stille - jeg troede måske at man ville kunne høre togene men der var ingen støj. Fedt at det lå så tæt på stationen omend at lige det område måske er det der præsenterer Rom aller bedst :-)

Læs mere

Bedømmelse af Radisson Blu es. Hotel

Læs mere

Ekstrabetaling og ingen mulighed for udluftning

Ved bestillingen skrev jeg en anmærkning om, at det skulle være et værelse med to enkeltsenge. En uge før opholdet gentog jeg anmodningen i en mail til Radisson og fik et positivt svar tilbage. Ved indtjekning fik jeg at vide, at det var et værelse med en dobbeltseng, der var bestilt, og at jeg skulle betale for en opgradering til et superior-værelse, hvis jeg ville have to enkeltsenge. Da jeg fremviste mailen fra en af receptionistens kolleger, måtte hun give sig og bad - meget modvilligt - personalet om at skille sengen på værelset ad.
VI blev indlogeret på et værelse på 5. sal ud mod Termini-stationen. Det var ikke muligt at åbne vinduet, der var sømmet fast og håndtaget fjernet. Aircondition på værelset var ikke sat på denne tid af året, fortalte receptionen. Så der var ulideligt varmt om natten (dagtemperaturen lå på 18 - 20 grader).

Læs mere
 
search map