Anmeldelser af Palazzo Navona Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Navona Hotel

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Navona Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Navona Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super beliggenhed og rigtig god morgenmad

Rigtig fint hotel, meget centralt og i gå-afstand til alle seværdigheder. Morgenmaden er rigtig god. Familiesuite med terrasse var perfekt til to voksne og to børn. Meget venligt personale. Vi kommer helt sikkert igen:-)

Rom som feriedestination

Palazzo Navona Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Palazzo Navona Hotel
Familiesuite
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2019
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map