Hotel i Rom

Palazzo Navona Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du finder næppe et mere ideelt beliggende hotel i den evige stad end dette, og Palazzo Navona Hotel byder på et meget højt niveau af komfort. Det ligger super centralt i umiddelbar nærhed af alle de største attraktioner, og alligevel placeret i en rimeligt rolig gade. Herfra er der bare en kort gåtur til Vatikanet, Colosseum, Pantheon, den spanske trappe og Trevi fontænen. Til Vatikanet og Colosseum er der ca. en halv times gang fra Palazzo Navona Hotel, så vil du hellere transporteres, er der god offentlig transport til begge steder.

En intim og charmerende atmosfære

Når du træder inden for på hotellet vil du straks fornemme den varme og gæstfrie atmosfære. Personalet er meget opmærksomme og klar til at gøre dit ophold på hotellet så behageligt som muligt. Hotellets perle er helt sikkert den skønne tagterrasse! En charmerende skøn terrasse med en fantastisk panoramaudsigt ud over tagene, hvor du ser kirketårne og andre historiske monumenter stikke op over bygningerne omkring dig. Et ideelt sted at nyde din dejlige morgenmad i dagens første solstråler, mens du lader dig forføre af historiens vingesus mellem de mange smukke bygninger.

Nyd livet på den skønne tagterrasse

Op af dagen kan du nyde et godt glas vin, en cocktail eller en god kop kaffe serveret i vinbaren på tagterrassen. Vi er ret sikre på at du vil blive imponeret over den dejlige terrasse og den skønne atmosfære du vil opleve her. Er vejret ikke så attraktivt, kan du flytte til baren indendørs, hvor du kan nyde en drink eller en lille snack. Der er ikke nogen egentlig restaurant på Palazzo Navona Hotel, men området omkring hotellet bugner med gode gastronomiske oplevelser, og hotellets personale hjælper meget gerne med anbefalinger, så du kan finde din nye favoritrestaurant.
En af de gratis faciliteter på hotellet er WiFi på hele hotellets område.

Læs mere om Palazzo Navona Hotel

Elegante og moderne værelser

Palazzo Navona Hotel byder på 43 charmerende og luksuriøse værelser i lækker gennemført boutique stil. Alle værelserne har air condition, satelit TV, elkedel, kaffemaskine, minibar, skrivebord, værdiboks, WiFI og badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer, tøfler og gratis toiletartikler.

Læs om værelserne på Palazzo Navona Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map