Hotel i Rom

Palazzo Dama

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beundre de utallige kunstværker i Palazzo Dama som man oftest kan se i magasiner. Udvælg det bedste og ser frem til den korte afstand til Piazza del Popolo, hotel Palazzo Dama ligger kun få skridt til den berømte romerske torv.

Slap af ved poolen

Flygt efter en lang dag med sightseeing i gården og nyd en forfriskelse og derefter slap af i poolområdet. Palazzo Dama var den italienske adels residens. I Palazzo blev i sidste århundrede diplomater, aristokrater og internationale elite kulturpersonligheder modtaget. Navnet på bygningen var dedikeret til de ædle damer, især Marquise Malaspina Anna-Maria, der blev beundret i det 18. århundrede for sin elegance og humor.

Stilfulde værelser til en afslappet stemning

Nyd din private oase af afslapning og gøre dig en unik oplevelse i raffinerede værelser og suiter. Interiøret er i blå og grønne nuancer, beriget med moderne kunststykker, med berømte fotografier og værdifulde kunstbøger fra hele verden. Badeværelset er flisebelagt med natursten (marmor), du møder en hyggelig, elegant og afslappet atmosfære. Du kan vælge i mellem doppelværelset Deluxe, Juniorsuiten, Juniorsuite View (med udsigt) og Royal Suite.

Smag den raffinerede gourmet menu

Restauranten L'Autre Dame skaber den perfekte atmosfære til en romantisk middag ved hjælp af de storslåede krystal lysekroner. Gourmet mad fra en international menu er forberedt raffineret og sundhedsbevidst. Den smagfulde indretning og atmosfæren af baren inviterer til et glas af høj kvalitet destillater eller cocktails, der er tilberedt specielt til dig, før du trækker dig tilbage til natten. Tilbring et uforglemmeligt ophold i hjertet af den evige stad Rom i den eksklusive atmosfære af bygningen Palazzo Dama, hvor historie og moderne elegance

Læs om værelserne på Palazzo Dama

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map