Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Påskeferie i Rom betyder som oftest, at man kan smide vinterjakken lidt tidligere, da der er gode muligheder for behagelige temperaturer, der fx tillader en frokost eller en caffellatte under åben himmel. Rom er et oplagt og yndet feriemål hele året rundt, men særligt er byen oplagt at have in mente, når man overvejer sin påskeferie.

Rom kombinerer dét, vi alle sammen søger på en storbyferie, nemlig et utal af store seværdigheder, betagende arkitektur, storartede shopping-muligheder og alt fra autentiske små spisesteder til mere mondæne af slagsen. Nærhed til Vatikanstaten og Paven i denne hellige tid gør Rom til en perfekt destination for såvel par som familier – ikke mindst i påskeferien, hvor det primært er 2. Påskedag, at lukkeloven holdes i hævd. Overvejer du at holde din påskeferie i Rom, så kontakt os og hør om de forskellige muligheder for indlogering i Den Evige Stad i påskeferien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map