Anmeldelser af Opera i Caracallas Termer

 
Opera i Caracallas Termer er ikke tilgængelig i øjeblikket
Opera i Caracallas Termer er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Opera i Caracallas Termer

Læs personlige anmeldelser af Opera i Caracallas Termer som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Opera i Caracallas Termer. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle og rejsepartnere fra Frederiksberg så opera i Caracallas Termer i Rom fra d. 21. til d. 21. juli 2009.

Denne gang var det bare tre operabilletter til Tosca i CaraCallas termer, hvor jeg hørte opera første gang i 1964, så for mig var det bare dejligt.
Men jeg havde to med, der aldrig havde prøvet, det før, de var utrolig glade for oplevelsen. Alt klappede med billetterne, sidste år måtte jeg finde en hjemmeside i USA, så det føltes trygt, at kunne klare det gennem jer. Jeg har også for 2½ år siden lejet en lejlighed i Rom gennem jer i nærheden af Piazza Barberini, det var også godt. Så jeg anbefaler jer alle steder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map