Feriebolig i Rom

Opera i Caracallas Termer

 
Opera i Caracallas Termer er ikke tilgængelig i øjeblikket
Opera i Caracallas Termer er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Efter mange års pause er der nu atter opera i Caracallas Termer. Det var her, at de tre tenorer holdt deres første koncert i 1990, og de maleriske kulisser har da også før ofte været skueplads for flotte forestillinger, men fra 1993 til 2007 har der her været stille. Nu er chancen her atter til at opleve store operaer i enestående omgivelser.

Orkesteret og sangerne er placeret på en stor platform midt i det oprindelige calidarium (hvor man fik de varme bade), mens tilskuerne sidder på en tribune i parken. Det er på sin vis passende, at der her, hvor de gamle romere engang nød livets søde sider med mad, vin og sladder, atter er underholdning.

Læs mere om Opera i Caracallas Termer

NB: ved aflysning af forestillingen inden afslutningen på første akt (hvis kun én akt, da inden afslutningen på første halvdel), refunderes hovedparten af billetprisen ved henvendelse til In-Italia inden for de efterfølgende 4 dage.

Skjul teksten
 
 
search map