Feriebolig i Rom

Nuovo Governo Vecchio

 
Nuovo Governo Vecchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Nuovo Governo Vecchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Via del Governo Vecchio er dog ikke en af de mindste gyder, men et pulserende, farverig og muntert strøg med utallige hyggelige spisesteder, caféer og lækre indkøbsmuligheder. Du skal aldrig gå langt, hverken for den sprøde pizza, den gode kop espresso eller et lille velassorteret supermarked.

Moderne lejlighed i gamle omgivelser


Midt på denne dejlige gade, kun 100 meter fra Piazza Navona, ligger lejligheden Nuovo Governo Vecchio på første sal i en statelig bygning. Det er en usædvanlig flot, nyrenoveret lejlighed, som med sine lyse toner, nye separate køkken og hele to lækre badeværelser vil være en rigtig god base for et kortere eller længere ophold i Rom.

Læs mere om Nuovo Governo Vecchio

Lejligheden på Nuovo Governo Vecchio

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal uden elevator)

Lejligheden består af stor lys stue med sovesofa til to personer, separat køkken (4 gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og wc.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Nuovo Governo Vecchio

Læs personlige anmeldelser af Nuovo Governo Vecchio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Nuovo Governo Vecchio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Nuovo Governo Vecchio

Super dejlig lejlighed med en perfekt beliggenhed.

Lejligheden har en perfekt beliggenhed tæt på Piazza Navona og i gå-afstand til alt det man skal opleve i Rom. Lejligheden er beliggende i en hyggelig gade med spisesteder "lige rundt om hjørnet". Vil man hellere lave maden selv er der et dejligt køkken i lejligheden med alt det udstyr man har brug for til at lave sin egen menu. Indkøbene kan gøres i det lokale supermarked.
Da vi ankom til lejligheden blev vi mødt af en imødekommende ung mand som informerede os om lejligheden og byen og gav os lov til at sætte bagagen, selv om vi kom for tidligt til lejligheden.

Læs mere

Bedømmelse af Nuovo Governo Vecchio

Dejlig lejlighed. God beliggenhed. Støjende restauranter/barer lige nedenfor lejligheden.

Læs mere

Dejligt centralt.

Denne lejlighed er perfekt - var fint rengjort. Bortset fra meget beskidt sofa vi ikke kunne slå ud og beskidte sider i dobbeltseng - stof. Uheldigt med sofa da vores søn skulle ligge på den. Han brugte den uden at slå den ud krøllede ben. Vi ringede ikke efter hjælp da vi kun havde 3 overnatninger. Ellers perfekt også beliggenhed.

Læs mere
 
search map