Hotel i Rom

Navona Theatre Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fantastisk beliggenhed i det historiske centrum

Navona Theatre Hotel ligger helt perfekt midt i Roms historiske centrum, og bare få skridt fra Piazza Navona. Beliggenheden kan ikke blive bedre, hvis du ønsker at udforske byens mest berømte seværdigheder til fods. Pantheon, Trevifontænen og Campo dei Fiori ligger alle lige i nærheden og nås på mindre end 10 minutter, mens der er lidt længere til Peterskirken, Den Spanske Trappe og Colosseum. I lokalområdet er der et godt udvalg af både barer og restauranter, hvor du kan nyde en god middag i behagelige omgivelser.

Moderne design i fokus

Så snart du ankommer til Navona Theatre Hotel, vil du straks få fornemmelsen af et personligt overnatningssted med stor gæstfrihed. Bygningen var oprindeligt et gammelt teater, og det fornemmer du stadig i indretningen. Personalet er yderst hjælpsomt, og vil sætte en stor ære i, at hjælpe dig med de ønsker du måtte have. Der hersker en behagelig og afslappet atmosfære på det lille hotel. Der er ikke mange faciliteter, men som tidligere nævnt, er servicen god.

Morgenmadsbuffeten tilbyder et fornuftigt udvalg af morgenmadsprodukter, og hvis du har lyst, er der også mulighed for at få en frisklavet omelet. I løbet af dagen kan du nyde en drink og en let snack i hotellets bar, mens du fordøjer dagens oplevelser, men der er også masser af muligheder lige uden for døren. Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Hvis du har planer om at komme til Rom med bil, kan du ikke parkere nær hotellet. Men der er flere parkeringshuse i centrum, men du skal dog være opmærksom på, at det ikke er billigt.

Læs mere om Navona Theatre Hotel

Komfortable værelser

Navona Theatre Hotel har kun 11 værelser, som alle er lydisolerede. Værelserne er ikke store, men der er en god komfort, hvis du kan leve med, at garderobeplads ikke er det, der er mest af. Der er flere forskellige værelsestyper, som også har forskellig størrelse. Alle værelser har aircondition, gratis wi-fi, saellit TV, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. De større værelser har også skrivebord.

Læs om værelserne på Navona Theatre Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Navona Theatre Hotel

Læs personlige anmeldelser af Navona Theatre Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Navona Theatre Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Suveræn beliggenhed midt i Rom, lille charmerende hotel med et utroligt sødt og hjælpsomt personale.

Læs mere
 
search map