Feriebolig i Rom

Monserrato Decó

 
Monserrato Decó er ikke tilgængelig i øjeblikket
Monserrato Decó er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger roligt, men alligevel meget tæt på det livlige kvarter ved Campo de’ Fiori, hvor der udover det lokale frugt-, grønt- og blomstermarked findes utallige caféer, restauranter og butikker. Hele det historiske centrum ligger i gåafstand herfra.

Ejendommen, som lejligheden ligger i, er en fin gammel bygning med en smukt renoveret facade og elevator. Lejligheden ligger på 3. sal og man har bevaret de originale trælofter. Lejligheden fremstår lys og rummelig og råder over fjernsyn, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Læs mere om Monserrato Decó

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (3. sal med elevator):
Lejligheden består af en stor opholdsstue med en dobbelt sovesofa, spisestue, soveværelse med dobbeltseng, køkken samt badeværelse med badekar og bruser. Denne lejlighed er et godt valg, hvis du sætter pris på fred og ro, men alligevel vil have alle storbyens muligheder inden for rækkevidde.

BEMÆRK: gratis overnatning for hver 6. betalte overnatning. Du bor her en uge men betaler kun for 6 dage ! Dette tilbud gælder dog ikke i dagene omkring jul og nytår.

Skjul teksten
 
 
search map