Hotel i Rom

Mascagni Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et populært hotel

Hotel Mascagni er et populært sted at overnatte i Rom, både hvis du er turist, men også som forretningsrejsende, og det betyder, at der er mange stamgæster på hotellet. Hotellet er delt i to, en hovedbygning og et lille annex, som ligger 20 meter fra selve hotellet. Standarden er den samme begge steder, og vi kan med sindsro sige, at niveauet er højt. Beliggenheden tæt på offentlig transport og det historiske centrum er ideel, for det er let at komme frem og tilbage til alle byens seværdigheder, og hvis du har gode ben, kan du gå til det meste.

Hyggelige omgivelser og god atmosfære

Fra gaden træder du direkte ind i den lille reception, hvor du kan få hjælp til stort set alt, både hvad angår planlægning af din ferie, men også til at bestille teaterbilletter eller bord på en god restaurant. Skulle vejret vise sig fra sin mindre heldige side, skal du ikke fortvivle, for hotellet har også en dejlig opholdsstue, hvor du kan hygge dig inden døre i smagfulde omgivelser med en god bog og en kop frisklavet italiensk kaffe fra hotellets bar. Morgenmaden serveres som buffet, og den kan du nyde i den lille morgenmadsrestaurant. Udvalget er varieret og henvender sig både til italienske gæster med en særlig forkærlighed for kager, men også til et mere interantionalt publikum.

Læs mere om Mascagni Hotel

Komfortable værelser i klassisk stil

Hotel Mascagni er et såkaldt boutique hotel, og der er ikke mere end 40 værelser. De findes i flere forskellige kategorier, og enkelte er så store, at de kan rumme op til 4 personer. Værelserne er fordelt i to bygninger, som blot ligger 20 meter fra hinanden, og der er elevator begge steder. Værelserne er lydisolerede, og de har aircondition, minibar, værdiboks, satellit TV og badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Mascagni Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Mascagni Hotel

Læs personlige anmeldelser af Mascagni Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Mascagni Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Mascagni Hotel

Særdeles god service

Pænt hotel, centralt beliggende. meget venligt og hjælpsomt personale. Kan anbefales.

Læs mere

Tilfreds

Læs mere
 
search map