Feriebolig i Rom

Loggia Boschetto

 
Loggia Boschetto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Loggia Boschetto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er mange meninger om, hvilket kvarter som er det mest charmerende og folkelige i Rom, men et godt bud er under alle omstændigheder Monti, der lidt forenklet sagt ligger mellem hovedbanegården Stazione Termini og Colosseum. Naturligvis kommer der også her turister, men de er langt mindre synlige i gadebilledet end så mange andre steder i det historiske centrum (og hvis der er nogen, som mener, at Monti ikke er en del af det rigtige historiske centrum, bedes de huske på, at det var her, Julius Cæsar fødtes og voksede op).

God plads til få penge

I Via del Boschetto finder du alt, hvad hjertet begærer, fra adskillige restauranter og caféer til supermarked og mange andre butikker. Her ligger også Appartamento Boschetto på første etage (endda med elevator), en dejlig velholdt lejlighed med parketgulve, stort fladskærmsfjernsyn med DVD-afspiller, aircondition, vaskemaskine og god plads. Lys og skygge er ulige fordelt, da stuen er ganske dunkel, mens soveværelserne er særdeles lyse.

Læs mere om Loggia Boschetto

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
- Lejligheden består af entré, stor stue med et rigtig godt og praktisk køkkenhjørne (4 gasblus, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to flotte badeværelser med bruser og wc. Fra stue er der udgang til en lille overdækket terrasse, der godt nok har stole, men intet bord.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Loggia Boschetto

Læs personlige anmeldelser af Loggia Boschetto som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Loggia Boschetto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Loggia Boschetto

Dejlig lejlighed i Monti-kvarteret

Vi var to vennepar i lejligheden, som fungerede fint til formålet. Særlig godt med to soveværelser med tilhørende to badeværelser på hver side af køkken-stue. Der var rent og pænt og god plads.

Læs mere

Hyggelig lejlighed i Rom

Et vældigt godt alternativ til hotel i Rom, specielt for børnefamilier. Rummelig lejlighed udenfor de mest turistede områder, men alligevel centralt. Meget folkeliv og en del trafik i gaden, men med lokal charme! En mere autentisk oplevelse af Rom og vælger gerne samme lejlighed igen

Læs mere

Alt OK…...

Lejligheden var meget fin, ren og ordentlig og beliggenheden særdeles god, midt i det ikke-turistede Rom og alligevel tæt på alle seværdighederne. Der manglede en DVD player som lovet i annonceringen, men den blev fremskaffet næste dag. Ved ankomst til lufthavnen ringede vi som aftalt til kontaktpersonen. Ikke desto mindre måtte vi vente i 50 minutter foran en aflåst hoveddør, før hun dukkede op.
Men alt i alt en god oplevelse og en lejlighed vi kun kan anbefale andre.
Venlig hilsen
Bjørn Erichsen

Læs mere
 
search map