Feriebolig i Rom

Loggia Boschetto

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er mange meninger om, hvilket kvarter som er det mest charmerende og folkelige i Rom, men et godt bud er under alle omstændigheder Monti, der lidt forenklet sagt ligger mellem hovedbanegården Stazione Termini og Colosseum. Naturligvis kommer der også her turister, men de er langt mindre synlige i gadebilledet end så mange andre steder i det historiske centrum (og hvis der er nogen, som mener, at Monti ikke er en del af det rigtige historiske centrum, bedes de huske på, at det var her, Julius Cæsar fødtes og voksede op).

God plads til få penge

I Via del Boschetto finder du alt, hvad hjertet begærer, fra adskillige restauranter og caféer til supermarked og mange andre butikker. Her ligger også Appartamento Boschetto på første etage (endda med elevator), en dejlig velholdt lejlighed med parketgulve, stort fladskærmsfjernsyn med DVD-afspiller, aircondition, vaskemaskine og god plads. Lys og skygge er ulige fordelt, da stuen er ganske dunkel, mens soveværelserne er særdeles lyse.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
- Lejligheden består af entré, stor stue med et rigtig godt og praktisk køkkenhjørne (4 gasblus, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to flotte badeværelser med bruser og wc. Fra stue er der udgang til en lille overdækket terrasse, der godt nok har stole, men intet bord.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Terrazza Apostoli

Rom, Lazio

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

search map