Feriebolig i Rom

Loft Atleta

 
Loft Atleta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Loft Atleta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Loft Atleta ligger i en gyde uden trafik - Vicolo dell' Atleta - i den ældste del af det folkelige Trastevere-kvarter, lige på den anden side af Tiberen i forhold til de fleste større seværdigheder. Trastevere-kvarteret er hyggeligt og livligt med et bredt udvalg af spisesteder og caféer.

Lejligheden ligger på fjerde sal - der er ingen elevator! - og den er meget lys, rummelig og rolig. Den er udstyret med et lille fjernsyn, hi-fi, vaskemaskine og opvaskemaskine. På grund af dens fine beliggenhed, indretning med 3 soveværelser samt 2 badeværelser og størrelse er den en rigtig god løsning for store familier eller to/tre par.

Læs mere om Loft Atleta

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (4. sal uden elevator):
- Lejligheden består af en meget stor opholdsstue med sofarrangement og spiseafdeling, køkken, soveværelse med dobbeltseng og eget lidt ældre badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad.

BEMÆRK: gratis overnatning for hver 6. betalte overnatning. Du bor her en uge men betaler kun for 6 dage ! Dette tilbud gælder dog ikke i dagene omkring jul og nytår.

Skjul teksten
 
 
search map