Hotel i Rom

King Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel King er et af de hoteller du nemt kan komme til at gå forbi, for det gør ikke meget væsen af sig. Det ligger på Via Sistina, som også huser 5-stjernede luxushoteller som Hassler, hvor Kong Frederik og Dronning Ingrid tilbragte alle deres ferier i Rom. Det var også på Via Sistina at H.C. Andersen og billedhuggeren Thorvaldsen havde deres hjem, så når du skal rundt i byen, går du sådan helt bogstaveligt i deres fodspor.

Vær dagens første turist på Den Spanske Trappe

Seværdighederne står i kø her midt i Roms historiske centrum, og ud over Den Spanske Trappe, finder du også den fine Via Veneto, Piazza Barberini med den smukke fontæne, Trevifontænen, Palazzo Barberini, "knogle-kirken" og Quirinalet. I gaderne omkring Den Spanske Trappe finder du også Roms fineste og absolut dyreste butikker som Armani, Gucci og Ferragamo for blot at nævne nogle få.

Tog til døren

Hvis fødderne er blevet trætte, skal du ikke fortvivle, for nærmeste metrostation befinder sig blot 2 minutters gang fra Hotel King på Piazza Barberini, hvor du også finder et stort udvalg af offentlige busser.

Hyg dig på tagterrassen

På Hotel King er der en lille reception i gadeplan, der er en opholdsstue, bar, læsesal, morgenmadsrestaurant og tagterrasse, hvor du kan nyde en kold drink og udsigten over Roms centrum efter dagens mange oplevelser, hvis ikke du hiver et par timer ud af programmet i dagens løb, så du kan slikke solskin.
Der er ialt 72 værelser, som alle er enkelt indrettet og udstyret med aircondition, privat badeværelse, tv, gratis WiFi og telefon.

Læs om værelserne på King Hotel

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map