Hotel i Rom

King Hotel

 
King Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
King Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel King er et af de hoteller du nemt kan komme til at gå forbi, for det gør ikke meget væsen af sig. Det ligger på Via Sistina, som også huser 5-stjernede luxushoteller som Hassler, hvor Kong Frederik og Dronning Ingrid tilbragte alle deres ferier i Rom. Det var også på Via Sistina at H.C. Andersen og billedhuggeren Thorvaldsen havde deres hjem, så når du skal rundt i byen, går du sådan helt bogstaveligt i deres fodspor.

Vær dagens første turist på Den Spanske Trappe

Seværdighederne står i kø her midt i Roms historiske centrum, og ud over Den Spanske Trappe, finder du også den fine Via Veneto, Piazza Barberini med den smukke fontæne, Trevifontænen, Palazzo Barberini, "knogle-kirken" og Quirinalet. I gaderne omkring Den Spanske Trappe finder du også Roms fineste og absolut dyreste butikker som Armani, Gucci og Ferragamo for blot at nævne nogle få.

Tog til døren

Hvis fødderne er blevet trætte, skal du ikke fortvivle, for nærmeste metrostation befinder sig blot 2 minutters gang fra Hotel King på Piazza Barberini, hvor du også finder et stort udvalg af offentlige busser.

Hyg dig på tagterrassen

På Hotel King er der en lille reception i gadeplan, der er en opholdsstue, bar, læsesal, morgenmadsrestaurant og tagterrasse, hvor du kan nyde en kold drink og udsigten over Roms centrum efter dagens mange oplevelser, hvis ikke du hiver et par timer ud af programmet i dagens løb, så du kan slikke solskin.
Der er ialt 72 værelser, som alle er enkelt indrettet og udstyret med aircondition, privat badeværelse, tv, gratis WiFi og telefon.

Læs om værelserne på King Hotel

 
 

Gæstebedømmelser af King Hotel

Læs personlige anmeldelser af King Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af King Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra King Hotel

God beliggenhed, derudover helt ok.

Vældigt imødekommende og hjælpsomt personale i receptionen. Værelset var lidt slidt og havde ingen videre udsigt, toiletdøren kunne ikke lukkes ordentligt, men var ikke et problem da jeg rejste alene, sengen gjorde hvad den skulle og toilettet og bruser var eller i orden. Væggene var ganske tynde og naboværelset hvilket resulterede i en hel del larm, jeg brugte dagene i byen så det var heller ikke noget stort problem Morgenmaden var ok, ikke luksuriøs med der var hvad man kan forvente, et par slags brød, ost, skinke og marmelade. Yoghurt med lidt forskelligt gryn/müsli, nogle skiver frugt og juice. Og selvfølgeligt kaffe og kager.

Læs mere

Bedømmelse af King Hotel

Det venlige og professionelle personale der arbejder der, er det bedste ved hotellet, som udover en meget god beliggenhed og deres aircondition i værelserne, ikke er på niveau med mange andre hoteller af samme standard. I værelset var der en kant på gulvet, et løst stykke gulv der kan være grund til en ulykke. I badeværelset, var bruseren beskidt og i vasken var der et langt mørkt hår. Da vi spurgte om muligheden for mere shampoo og shower-gel (det var ikke fyldt op) om aftenen da vi kom hjem, sagde de at det var bedre at spørge om morgenen. Men den vigtigste ting: morgenmaden, meget beskeden, tørt brød og dårlig kvalitets-mad, med meget begrænset udvalg. Men som sagt, personalet var super og gjorde et fantastisk arbejde, allesammen.

Læs mere

Bedømmelse af King Hotel

Læs mere
 
search map