Hotel i Rom

Iulia Guest House

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Iulia Guest House er et lille hotel placeret på 5.sal i et palæ bygget i det 19.årh. Inden for finder du en moderne indretning i en rolig og afslappet atmosfære.

Beliggende særdeles centralt mellem de to metro stationer Ottaviano og Lapanto i 5 minutters gåafstand og tæt på Vatikanet. Castel Sant' Angelo og Vatikanet ligger ca. 800m fra Iulia Guest House og en god gåtur på mellem 20 og 30 minutter tager dig til oplevelserne ved Pantheon,Trevifontænen og den spanske trappe. Foretrækker du at lade dig transportere kan du istedet tage metroen. Vil du på følge med på en hop on hop off bus, er der et stop blot få hundrede meter fra gæstehuset.

Via Cola Rienzo hvor gæstehuset ligger er en af Roms bedste shoppinggader. Lige over for gæstehuset findes Castroni, som er en specialkøbmand i særklasse. I området omkring Iulia Guest House kan du finde et stort udbud af livlige steder, butikker, supermarkeder, gode restauranter og barer. Der er også et lækkert madmarked i nærheden.

Få faciliteter men varm gæstfrihed

Der er elevator op til 5.sal hvor gæstehuset ligger. Straks du træder ind ad døren vil du mærke stedets hyggelige og behagelige atmosfære. Personalet i receptionen er klar til at hjælpe dig med hvad du har brug for til at gøre dit ophold så bekvemt som muligt. Du kan leje en cykel i receptionen, så du kan opleve Rom fra en anden vinkel. WiFi er gratis overalt.

Efter en lang dag med sightseeing har du måske lyst til at få en gang massage? Den kan bestilles i receptionen. Morgenmaden serveres på dit værelse - Du vælger selv hvad den skal bestå af og tidspunkt du ønsker den serveret, du skal blot og give receptionen besked aftenen før.

Læs mere om Iulia Guest House

Stilfulde og rummelige værelser

Iulia Guest House har blot 4 værelser, der alle er elegante, moderne og konfortabelt indrettede. Alle værelserne byder på air condition, WiFi, satelit TV, nespresso maskine, minibar, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Suiten har desuden et siddeområde med pejs, ideelt til afslapning og hygge efter en dag med mange oplevelser i Den Evige Stad.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map