Hotel i Rom

IQ Hotel Roma

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En god base til at udforske Rom

IQ Hotel Roma ligger i hjertet af Rom lige over for operaen. På bare 5 minutter kan du gå til både metrostationen Repubblica, og hovedbanegården Termini.

IQ Hotel Roma har den perfekte beliggenhed, hvis du vil udforske Rom til fods. På mellem et kvarter og 20 minutter kan du gå til Den Spanske Trappe, Trevifontænen og Pantheon. Samtidig bor du blot et stenkast fra en af Roms bedste shoppinggader Via Nazionale, og lige som det hyggelige kvarter Monti ligger lige i baghaven.

De mindst 3 plusser som udgør IQ hotellets hjerte

Vi kan hurtigt blive enige om, at den moderne bygning som huser IQ Hotel Roma ikke er den mest herskabelige, vi har set i Rom, men til gengæld gemmer hotellet på ikke mindre end 3 store plusser, som giver det en klar fordel i forhold til andre 4-stjernede hoteller i byen. Et af dem er den store tagterrasse, som er tilgængelig døgnet rundt. Det er et fantastisk sted at drikke sin espresso om morgenen eller en cocktail om aftenen, mens du nyder udsigten og vegeterer over dagens oplevelser. Der er oven i købet en lille legeplads, hvis du rejser med familien.

Hvis vejret skulle vise sig fra sin mindre interessante side, har hotellet en lobby med kig til operaen. Når baren lukker er der møntautomater, som tilbyder både kaffe, vand, lette snacks samt et fint udvalg af vin, øl m.m. Som et ekstra plus, har hotellet også møntvaskeri og strygefaciliteter.

En anden årsag til, at dette hotel let kan ende med at blive dit yndlingshotel i Rom er, at der er gratis adgang til både sauna og fitness rum. Hotellet tilbyder gratis wi-fi, og overvejer du at ankomme i bil, kan hotellet tilbyde parkering i nærheden. Det er dog vigtigt at notere sig, at parkering i centrum er en forholdsvis dyr fornøjelse.

Læs mere om IQ Hotel Roma

Lyse og moderne værelser

IQ Hotel Roma tilbyder 88 komfortable værelser, som alle er pænt indrettet i samme stil. Der findes forskellige værelsestyper, men alle har aircondition, satellite TV, gratis wi-fi, mini køleskab, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på IQ Hotel Roma

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map