Anmeldelser af Hotel Tritone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Tritone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Tritone som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Tritone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Godt hotel

Et rigtig godt hotel med en fantastisk beliggenhed lige midt i byen, så man kan gå til alle seværdighederne.
Rigtig godt og hjælpsomt personale i receptionen.
Pæn rengøring på værelset, og fin morgenmad.
Et hotel jeg absolut vil anbefale til andre, der påtænker rejse til Rom.

Rom som feriedestination

Hotel Tritone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Tritone
Standard dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Johnny med rejseselskab fra Karlslunde boede på Hotel Tritone i Rom fra d. 8. til d. 12. marts 2010.

Vi havde en dejlig tur - alt gik efter forventningerne, vi kender byen særdeles godt, har været der 13 gange. Defor syntes vi også, at vi har styr på hvor vi skal bo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
Louise og hendes mand fra Høje Tåstrup boede på Hotel Tritone i Rom fra d. 17. til d. 20. april 2008.

Min mand og jeg havde en fantastisk ferie i Rom, og vi var glade for at bo lige midt i centrum på Via del Tritone. Da vi først ankom på hotellet blev vi ret skuffede over hotelværelset, da det var meget småt og mørkt og uden badekar, som vi ellers havde forsøgt at få. Endvidere lugtede toilettet fælt af pissoir. Heldigvis var receptionen søde til at tilbyde os et andet værelse den efterfølgende dag, så vi fik et lysere værelse med et lækrere badeværelse, inkl. et lille badekar uden ekstra betaling. Så alt i alt endte vi med at være tilfredse med hotelopholdet, og byen behøver vi næsten ikke at kommentere. Den var ovenud imponerende med de mange kunstskatte, monumenter og lækker italiensk mad.
Mht. tips til de næstkommende, så skal folk være meget på vagt over for betaling i taxi. Vi blev godt og grundigt snydt - ikke nok med at turen fra Termini station til Hotel Tritone løb op på knap 5 Euro, da vi havde kørt en del af turen, og vupti så blev det 19 Euro. Så lang er turen nu heller ikke, for man kunne jo sagtens have gået turen. Min mand gav chaufføren en pengeseddel, og fik den tilbage igen med besked om at det jo var en 5-Euro og ikke en 20'er. Vi grinte af det og gav chaufføren en 20'er i stedet, og først da han var kørt, gik det op for os, at vi kun havde haft 20'ere på os og ingen 5'ere da ankom til Rom. Chaufføren havde derfor snydt os ved at foregive, at vi havde givet ham for få penge og i stedet byttet vores første 20'er ud med en 5'er. Ret frækt, men så så vi os ekstra godt for resten af turen.
Mht. anbefaling af et godt og hyggeligt spisested i nærheden af Hotel Tritone, så bør I næsten anbefale andre i at spise på Naná - wino e cocina, som ligger første vej til venstre når man går fra hotellet i retning mod Barberini. Betjeningen var i top, og både mad og vin var helt eminent til en yderst overkommelig pris.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Kirsten og hendes rejsefæller fra Rungsted Kyst boede på Hotel Tritone i Rom fra d. 23. til d. 27. juni 2007. Derefter besøgte de Maiori på Amalfikysten.

Vi boede 4 nætter i Rom på Hotel Tritone, som absolut kan anbefales. Pænt og ok hotel med perfekt og cental beliggenhed og god airconditioning.

Ved Amalfikysten boede vi ved Maiori på Hotel Pandora, som ikke kan roses nok! Et dejligt lille hotel, super dejligt værelse med skøn udsigt over Middelhavet. Utrolig rent og pænt, både på værelset og ved swimmingpool og solterrasse. De unge mennesker, der drev det, var umådelig søde og hjælpsomme. En virkelig god oplevelse at være der!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lise og Helge fra Køge boede på Hotel Tritone i Rom fra d. 5. til d. 10. november 2006.

Tak for at reservationen virkede til vores store tilfredshed. Hotellet Tritone ligger perfekt til udflugter, kun få minutter fra Trevi Fontænen og andre seværdigheder.
Hotellets morgenmads terrasse lå på 5. sal med udsigt over Roms tage. Vi havde en smuk oplevelse i Peterskirken, den sidste aften vi var i Rom, hvor vi deltog i en messe. Det var meget højtideligt, selvom vi ikke forstod hvad der blev sagt. Til de næstkommende er Villa D`este, et must. Det er meget smukt.Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og rejsefællerne fra Viby Sj. boede på Hotel Tritone i Rom fra d. 12. til d. 16. september 2006.

Vi havde en dejlig tur, vi havde selv bestilt flybilletter også, vi var 6 voksne så det første og spændende var at komme fra lufthavnen, vi fik en stor taxa med plads til alle det kostede 1065,00 kr. for frem og tilbage.

En god ide med hensyn til besøg i Peterskirken er at ankommme over middag, vi ventede i kø i ca. 1 time, vi skulle i sikkerheds check, det er jo dejligt betrykkende, især når der bliver bippet og vagtfolkene vender ryggen til og lader folk gå forbi. Vi boede på Hotel Tritone, og havde valgt det fordi der stod tagterasse, den var dog ikke til at finde - det lignede et eller andet med at den var blevet inddraget til morgenmadsresturent, Lidt ærgerligt fordi der var faktisk godt vejr det meste af tiden,vi fik 3 dobbelt- Værelser hvoraf det ene værelse var af en lidt dårligere kvalitet (sengene var for Korte når man er over 1,9m.), så hvis man vil bo i de gode og nyresturede værelser Skal man over 2. sal. Vi fik det dog byttet dagen efter med et smil, så god service. Hotellet ligger dejligt centralt, med kort gå tur til Trevi fontainen, vi gik også til De andre seværdigheder uden problemer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Michael og Jeanette fra Vodskov boede på Hotel Tritone i Rom fra d. 20. til d. 22. august 2006.

Først og fremmmest vil vi sige, at det var en pragtfuld ferie i Italien ! Simpelthen fantastisk ! Godt vejr, god mad og vin, skøn natur, søde mennesker og dejlige omgivelser :-)

Rom var fuld af oplevelser med mange fantastiske seværdigheder, og vi har kun godt at sige om Hotel Tritone: Dejligt centralt med nem adgang til byen. Rigtigt lækkert værelse!

Sommerhuset "Vigna Mauri", beliggende tæt ved Castiglion d'Orcia, var ren toscansk idyl. Så charmerende og hyggeligt :-) Kan varmt anbefales - dog skal man ikke være bange for lidt småkryb, idet huset har omkringliggende olivenlund.

San Gimignano er en rigtig hyggelig middelalderby med dejlig stemning. Har et udsigtspunkt, hvorfra der er et fantastisk vue over området. Vi boede på Molino Di Foci - en gammel restaureret mølle. Hyggeligt sted med meget venlig betjening.

I Montenero boede vi på hotel "La Vedetta". Fin udsigt fra værelset, men ellers var hverken hotellet eller området noget særligt. Dog et par fine strande i nær køreafstand.

Hotel Windsor i Milano var både eksklusivt og billigt og forholdsvis centralt. Ligger i gå afstand til det store shoppingcenter ved domkirken.

Som skrevet har det været en rigtig dejlig ferie, og vi har fået virkelig god service fra In-Italia i forbindelse med booking af ferien. Tak for det !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

search map