Hotel i Rom

Hotel Tritone

Standardværelse Superiorværelse Superiorværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Tritone ligger på den større vej Via del Tritone få hundrede meter fra Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe og andre seværdigheder. Caféer og spisesteder af enhver slags samt utallige butikker findes ligeledes i nærheden.

Nyrenoveret hotel

Hotellet er for nyligt blevet renoveret og på bygningens øverste etage, hvorfra der er en flot udsigt, serveres morgenmaden.

Læs mere om Hotel Tritone

Værelserne

Hotellets 43 værelser er fordelt på 5 etager i en bygning med elevator. De er alle lydisolerede og har tæppe på gulvet, satellitfjernsyn, minibar, telefon, aircondition, radio og sikkerhedsboks samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Tritone

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Tritone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Tritone som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Tritone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Tritone

Bedømmelse af Hotel Tritone

Læs mere

Vælg et andet hotel, hvis I gerne vil have brusebad

Super beliggenhed og dejlig morgenmad - men vi kommer nu ikke igen ... for badeværelset var under al kritik. Vi klagede første dag over usædvanligt lavt vandtryk i bruseren samt med problemer med koldt/varmt vand. Receptionisten mente, at det skyldtes, at mange gæster badede netop på dette tidspunkt ( ca. 17.30)! Næste morgen var den stadig helt galt, og en ny receptionist lovede, at en tekniker ville se på det. Hvis ikke det hjalp, kunne vi få et andet værelse. Da det var lidt bedre om eftermiddagen, blev vi boende. Næste morgen var det galt igen, og den første receptionist mente nu, at det var vandværket, der havde for lavt vandtryk, og det kunne han jo ikke gøre noget ved. (En sludder for en sladder).
Vi har rejst mange gange med In-Italia og altid været ovenud tilfredse, så vi vil opfordre jer til at droppe samarbejdet med Tritone. Der er SÅ mange andre hoteller i Rom.

Læs mere

Super beliggenhed og det betales der for!

Beliggenheden var helt i top, men resten var ikke noget særligt.

Vi havde et halvkedeligt værelse, med brune gulvtæpper, brune gardiner osv. Badeværelset manglede hyldeplads og toilettet havde problemer med at skylle ordentlig ud. Sengen var god. Klædeskabet havde en meget mærkelig lugt, som vi var nervøse for, om ville sætte sig i vores tøj. Ligeledes var der en mærkelig lugt på gangen. Det lugtede som en mug-lugt der var forsøgt skjult med rengøringsmiddel eller parfume.

Morgenmaden og morgenmadsrestauranten var fin og udvalget af morgenmad rigtig godt for italienske forhold.

Internettet var så langsomt, at det reelt ikke fungerede.

Den samlede oplevelse var, at vi betalte dyrt for beliggenheden.

Læs mere

Godt hotel

Et rigtig godt hotel med en fantastisk beliggenhed lige midt i byen, så man kan gå til alle seværdighederne.
Rigtig godt og hjælpsomt personale i receptionen.
Pæn rengøring på værelset, og fin morgenmad.
Et hotel jeg absolut vil anbefale til andre, der påtænker rejse til Rom.

Læs mere

Johnny med rejseselskab fra Karlslunde boede på Hotel Tritone i Rom fra d. 8. til d. 12. marts 2010.

Vi havde en dejlig tur - alt gik efter forventningerne, vi kender byen særdeles godt, har været der 13 gange. Defor syntes vi også, at vi har styr på hvor vi skal bo.

Læs mere

Louise og hendes mand fra Høje Tåstrup boede på Hotel Tritone i Rom fra d. 17. til d. 20. april 2008.

Min mand og jeg havde en fantastisk ferie i Rom, og vi var glade for at bo lige midt i centrum på Via del Tritone. Da vi først ankom på hotellet blev vi ret skuffede over hotelværelset, da det var meget småt og mørkt og uden badekar, som vi ellers havde forsøgt at få. Endvidere lugtede toilettet fælt af pissoir. Heldigvis var receptionen søde til at tilbyde os et andet værelse den efterfølgende dag, så vi fik et lysere værelse med et lækrere badeværelse, inkl. et lille badekar uden ekstra betaling. Så alt i alt endte vi med at være tilfredse med hotelopholdet, og byen behøver vi næsten ikke at kommentere. Den var ovenud imponerende med de mange kunstskatte, monumenter og lækker italiensk mad.
Mht. tips til de næstkommende, så skal folk være meget på vagt over for betaling i taxi. Vi blev godt og grundigt snydt - ikke nok med at turen fra Termini station til Hotel Tritone løb op på knap 5 Euro, da vi havde kørt en del af turen, og vupti så blev det 19 Euro. Så lang er turen nu heller ikke, for man kunne jo sagtens have gået turen. Min mand gav chaufføren en pengeseddel, og fik den tilbage igen med besked om at det jo var en 5-Euro og ikke en 20'er. Vi grinte af det og gav chaufføren en 20'er i stedet, og først da han var kørt, gik det op for os, at vi kun havde haft 20'ere på os og ingen 5'ere da ankom til Rom. Chaufføren havde derfor snydt os ved at foregive, at vi havde givet ham for få penge og i stedet byttet vores første 20'er ud med en 5'er. Ret frækt, men så så vi os ekstra godt for resten af turen.
Mht. anbefaling af et godt og hyggeligt spisested i nærheden af Hotel Tritone, så bør I næsten anbefale andre i at spise på Naná - wino e cocina, som ligger første vej til venstre når man går fra hotellet i retning mod Barberini. Betjeningen var i top, og både mad og vin var helt eminent til en yderst overkommelig pris.

Læs mere
 
search map