Anmeldelser af Hotel Trinità dei Monti

 
Hotel Trinità dei Monti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Trinità dei Monti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Trinità dei Monti

Læs personlige anmeldelser af Hotel Trinità dei Monti som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Trinità dei Monti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Susanne med rejsefælle fra Vejle Ø boede på Hotel Trinità dei Monti i Rom fra d. 22. til d. 28. september 2007.

Jo tak, vi havde en dejlig tur til Rom. Hotellet lå rigtig dejlig- men i en gade med meget trafikstøj. Det blev dog til fulde kompenseret af beliggenheden lige ved "Den spanske Trappe" og personalets personlige og meget venlige facon. Morgenmaden var ikke noget at skrive hjem om, men kaffen var god. Vi startede lidt dårligt med at få et meget lille værelse- var det mon et enkeltværelse?- men på forespørgsel fik vi det næste dag byttet til et større og meget dejligt værelse. Alle seværdigheder lå i gå-afstand og der var rigtig mange også dejlige spisesteder lige i nærheden. En tilbagevendende begivenhed efter aftensmaden var en gå-tur til Trevi-forntænen, selv om det jo mest er andre turister man møder der, er stemningen dejlig. Vejret var også dejligt, selv den sidste dag med lidt regn var det varmt nok til at spise ude. Alt i alt en rigtig dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne Sørmoen og sine døtre fra Norge boede på Hotel Trinità dei Monti i Rom fra d. 18. til d. 21. januar 2007.

Heisan. Roma i januar er jo også fantastisk! Vi hadde nydelig vær, og attpå til slapp vi å stå i kø på de flotte severdighetene. Trinità dei Monti var et sjarmerende hotell sentralt ved spansketrappen, med gangavstand til det aller meste. Det var godt å oppleve Roma på en årstid hvor man ikke går i kø eller står i kø. Perfekt tid, sted og bosted for en mor og hennes 4 døtre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2007
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Grethe og medrejsende fra Hasselager boede på Hotel Trinità dei Monti i Rom fra d. 25. til d. 28. september 2006.

Tak - vi havde en dejlig tur til Rom, selvom vi fik et mægtig regnskylle den første aften. Det stod bare ned i stænger, og vi havde ikke ligefrem regntøj med og paraplyerne kunne ikke modstå mængden af regn, men alligevel sad vi ude - under kæmpeparasoller - og spiste aftensmad, med udsigt til Den spanske Trappe - uden mennesker. Den var nærmest omdannet til et vandfald. Og en tjener, der sang O sole Mio, mens han brugte et menukort som ly for regnen og en dug på skulderen. Vi spiste der igen, den sidste dag - i flot solskin, med en masser mennesker på og omkring Den spanske Trappe. De andre dage var vejret perfekt til sightseeing og shopping.
Hotellet var i orden - og de var søde i receptionen. Vi fik dem til at ringe til taxa-firmaet for at sikre, at de ville komme og hente os , som aftalt. Hotellet var også flinke til at anbefale gode restauranter i området. Og det ligger centralt - i gå afstand til alt. Dog valgte vi at tage Metroen til Peterskirken.Og vi gik op og ned af Den spanske Trappe - hver dag. Hotellet ligger lige overfor, hvor Bertel Thorvaldsen boede i sin tid. Der hænger en stor mindeplade for ham på muren.
Det eneste, der måske kan gøres bedre, fra Jer, er vedr. Transfer til og fra lufthaven. Vi blev afhentet som aftalt, men jeg havde kun 1 transfer-seddel, og
chaufføren mente helt bestemt, at han skulle beholde den, men jeg fik ham dog overtalt til, at jeg fik den igen, da vi var ankommet til hotellet. På sedlen stod jo også, at de skulle hente os, når vi skulle hjem, samt navnet på taxi-firmaet. Jeg tænkte, at man måske kunne sende 2 transfer-sedler - en til hver vej. Den taxa-chauffør, som kørte os til lufthavnen, fik så lov at beholde sedlen. Han ville gerne fortælle meget på vejen derud, men vi forstod lige så lidt italiensk, som han kunne engelsk. Men noget fik vi bestemt ud af det. Det var ca. 2 1/2 time fra vi blev hentet, til flyet skulle lette - og med den trafik, der er i Rom, var vi en overgang i tvivl om, hvor vidt vi ville
nå flyet, men det gjorde vi i fin stil - og taxafirmaet ved selvfølgelig også, hvor meget tid, der skal bruges. Så vi kan bestemt anbefale Hotel Trinita dei Monti, taxafirmaet, samt Jer, når ferieturen skal gå til Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Anne Marie og hendes mand fra Stouby boede på Hotel Trinità dei Monti i Rom fra d. 1. til d. 6. maj 2006.

Vi havde en alle tiders tur med ophold på et dejligt lille hotel. Fin service både i receptionen og i det lidt lille morgenmadsrum. Udmærket morgenmad set i lyset af, at vi er i Italien og rigtig god kaffe.

Sengen i vores værelse var ikke god, hård og skæv. Rengøring m.m. kunne slet ikke blive bedre. Dejligt at komme tilbage efter en lang gåtur og gå ind i et skinnende rent og blankt badeværelse - og det HVER dag.

Et dejligt område for førstegangs besøgende: lige nedenfor parken og meget tæt ved den spanske trappe.

I skulle prøve at tilbyde jeres kunder at arrangere togrejse sammen med et hotelophold. Har man tiden og lyst til at betale lidt mere for rejsen til Rom, er en togtur med sovevogn gennem Tyskland og videre gennem henholdsvis Østrig og Schweiz virkelig værd at overveje.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Steen og konen fra Aalborg boede på Hotel Trinità dei Monti i Rom fra d. 1. til d. 8. maj 2006.

Vi fløj med Sterling fra Billund, 2 personer tur/retur for kr. 3012.-, så det kan man ikke sige meget til.

Da vi kom til Rom stod "vores" taxamand og ventede, (vi var ca ½ time forsinket) med et skilt med mit navn på. Han tog vores bagage og efter ca. ½ times vild kørsel, var vi ved vort hotel. Meget fint at kunne bestille en vogn hjemmefra.

Hotellet er pænt og rent, og betjeningen helt i top. Det var jo med morgenmad, men som en tidligere rejsende også har bemærket på Jeres hjemmeside, så var morgenmaden ikke noget at råbe hurra for. Jo, hvis man er til cornflakes og den slags var det sikker udmærket. Men hvad gør man så? Man går hen om hjørnet til købmanden, og køber noget pålæg, og det var der ingen, der gøede af.

Hotellet ligger perfekt ca. 50 m ovenfor den spanske trappe. Det er et godt udgangspunkt for de lange gåture i Rom. Husk at tage nogle gode travesko med, nogle man kan have helbredet i.

Rom er jo dejlig men man skal have den store tegnebog med. Dog, kommer man lidt udenfor kernen, kan man godt finde små listige og billige steder.

Jeg aner ikke hvad en bus eller togbillet koster. Med et godt kort over byen (udleveret på hotellet) går og går man bare hele dagen, med et behørigt stop for at læske ganen. Det var jo varmt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Connie og Jørn fra Holstebro boede på Hotel Trinità dei Monti i Rom fra d. 20. til d. 24. april 2006.

Bortset fra vores første møde med hotellet og det værelse vi blev præsenteret for, så var det en pragtfuld tur. Vi fik tildelt hotellets mindste værelse, gammelt og slidt ifølge vores begreber, og med udsigt lige ind i en meget gammel og grim mur. Det var ikke det vi synes at have givet over 1300 kr for pr. døgn/2 pers, så vi beklagede vores nød, og fik tildelt et 3 pers. værelse ( også slidt og gammelt, men rent) ud til gaden. Vi fik dog besked på, at hvis de skulle bruge værelset måtte vi flytte. Det kom vi heldigvis ikke til, men det gjorde, at vi ikke "gad" at pakke vores kuffert ud, i det tilfælde at vi skulle flytte. Men det overlevede vi !!!

Selve byen Rom er bare for skøn. Vi gik 8,5 km i gennemsnit på de 4 1/2 dag vi havde ( havde skridttæller på), og fik set alt hvad der var værd at se. Dog havde vi ikke lyst til at stå 3 timer i kø for at komme ind og se Det Sixtinske Kapel, så det har vi tilgode en anden gang !! Det var en perfekt beliggenhed hvad angår hotellet. Vi sad hver aften og nød rødvin på Den Spanske Trappe og lod os beruse af stemningen. Desuden var vi næsten vidne til Tom Cruise´s besøg i Rom, idet Hotel Hessler på toppen af den gade vi boede i, havde ham som gæst ( det var hvad vi hørte folk sige -- vi så ham ikke, da vi ikke gad at vente i længere tid på det )

Men alt i alt en pragtfuld tur. MHT taxa-kørslen fra lufthavnen og ind til Rom så var det en oplevelse for livet, men også med livet som indsats !!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Claus og familie fra Risskov boede på Hotel Trinità dei Monti i Rom fra d. 17. til d. 21. oktober 2005.

Vi havde nogle dejlige dage i Rom, har været der én gang tidligere, så vi vidste nogenlunde, hvad vi skulle se/opleve.
Hotellet var fint, lidt ringe morgenbord !!!
I lufthavnen blev vi kontaktet af taxamand NCC (taxaer med skilt i forruden, der kører lange ture) som tilbød at køre os til byen !! efter standardtakst !! som han mente var 103 euro !! Det skal være en advarsel til andre: Find selv én vogn (med skilt på siden af døren) !! da vi skulle retur fra Rom til lufthavnen i én taxa bestilt fra hotellet kostede det 43 euro !!
Det havde været fint med tilbud fra jer omkring de ture der arrangeres i byen!!
Men generelt fint og vi vil gerne benytte jer ifm næste rejse til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map