Hotel i Rom

Hotel Trevi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i Roms hjerte blandt lokale romere

Hvis du vil bo midt i Roms hjerte blandt de lokale romere og kunne gå til alle byens seværdigheder, samtidig med at du har et godt udvalg af både caféer og restauranter lige uden for døren, så er Hotel Trevi nok det perfekte sted for dig. På trods af, at Trevifontænen ligger under to minutters gang fra hotellet, er det sjældent, at du møder turister i de smalle gyder i lokalområdet, for turister går hvor alle andre også vælger at gå, så derfor vil det primært være de almindelige romere som du møder, når du går ud af døren. På ganske få minutter kan du gå til både Piazza Venezia, Pantheon og Den Spanske Trappe, og bliver du træt i fødderne, ligger Metrostationen Barberini blot 700 meter fra hotellet.

Komfortable værelser i moderne stil

Hotellet har værelser i flere forskellige kategorier. De er alle pænt indrettet i moderne stil, og de har aircondition, minibar, værdiboks, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. Værelserne ligger enten i hovedbygningen, hvor der er reception og morgenmadsrestaurant eller i en nærliggende bygninger, max. 100 meter fra selve hotellet. Det er ikke muligt på forhånd at få oplysninger om, hvor du kommer til at bo, men du er naturligvis velkommen til at ønske. Som hovedregel kan vi dog sige, at de fleste standard- og superiorværelser ligger i bygninger i kvarteret rundt om hotellet.

Læs mere om Hotel Trevi

Læs om værelserne på Hotel Trevi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Trevi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Trevi som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Trevi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Trevi

Centralt beliggende hotel

Dejligt hotel med god service. Dejligt værelse med super skøn tagterrasse, der gjorde opholdet mindst 10 gange bedre end forventet.

Læs mere

Dejligt hotel. Men!

Hotellet var dejligt og vi fik et godt stille værelse I annekset, som var roligt.
der reklameres med en tagteresse, den er dog ikke ekstsiterende da den er tilknyttet et værelse, og er ikke tilgængelig for andre gæster.
Morgenmads resturanten havde et fint komplet, men den var dog meget lille til hotellets gæster, så man sad lidt klemt nogen morgner.

Læs mere

Rigtig fin service! Men...

Vi har absolut intet skidt at sige om hotelpersonalet. De var alle høflige og hjælpsomme. Men værelset var meget lille, dog i god stand, og badeværelset var tiptop. Hvis man ikke kræver meget plads, så er Hotel Trevi ganske fint.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Trevi

Læs mere

Værelset

Værelset vi fik tildelt var så lille, at den ene måtte sætte sig ned på sengen for at den anden kunne komme ind på badeværelset, og så lå det lidt op ad gaden. Vi klagede over værelset og blev efter et et stykke tid lovet et størrer næste dag. Det fik vi og var meget tilfredse med det, men chefen var lidt sur på os over at vi klagede, men surheden gik over. Personalet var flinkt. Morgenmaden var der meget af. Lidt for enhver smag. Der var meget kaos omkring Fontanen. I det store hele godt tilfredse.

Læs mere

Fint byhotel med central placering

Vi fik et værelse i en anden bygning end hotellet, som var super fint og stort med et dejligt stor badeværelse. Den første dag havde vi intet At klage over. Men da værelset ved siden af os blev bosat, lugtede det pludseligt meget af røg i værelset.. Det kom fra spejlet som var en skjult dør. Den sidste aften måtte vi sove med vinduerne åbne for overhovedet at holde lugten ud. Ved ikke om der er et rygerrum bag døren, det lugtede i hvert fald sådan. Det var ikke en god oplevelse. Men vi var ikke meget på værelset så vi valgte ikke at sige noget.

Læs mere
 
search map