Anmeldelser af Hotel Taormina

 
Hotel Taormina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Taormina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Taormina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Taormina som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Taormina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Poul fra Skagen boede på Hotel Taormina i Rom fra d. 9. til d. 26. marts 2007.

Tak for hjælpen med at finde Hotel Taormina. Det havde absolut svært ved at leve ned til sin egen hjemmeside. Det er et ganske udmærket hotel. Nyrenoveret (!), venlig og hjælpsom betjening, sikkerhedsboks på værelset osv. Morgenmaden er ikke noget at skrive om, så det vil jeg undlade. Det er den italienske udgave, så jeg spiste på skolen til hverdag og på en lille bar i weekenden.

Jeg var lige så glad for byen denne gang som de 25 foregående gange! Og kan kun anbefale byen som et godt sted, hvis man kan lide storbyferie, men man skal tage der ned, når man har været de andre steder, for man kommer aldrig andre steder. En mening jeg absolut ikke er alene om.


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map