Hotel i Rom

Hotel Splendide Royal

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Super central beliggenhed

Hotel Splendide Royal har eksisteret siden år 2000 og er beliggende i et palads fra det 19. årh. i hjertet af Rom tæt på Via Veneto, Villa Borghese og Den Spanske Trappe. Bygningen har tidligere været hovedkvarter for det romerske maronitiske kirkesamfund og er altså i dag et 5-stjernet luksus hotel.

Fra Hotel Splendide Royal er der en skøn udsigt ud mod Villa Borghese, men også mod Peterskirken, hvis imponerende kuppel kan ses på lang afstand. Er du til shopping, befinder du dig også i det helt rigtige område. Dels bor du tæt på Via Veneto, men også området ved Den Spanske Trappe, hvor du finder nogle af Roms mest eksklusive butikker. Samtidig bor du i gåafstand til størstedelen af byens spændende attraktioner. Skal du lidt længere væk, kan du evt. benytte metroen ved Den Spanske Trappe, med mindre du foretrækker en taxa, som dørmanden gerne hjælper med.

En barok overflod

Hotel Splendide Royal er indrettet i en overdådig barok stil med imponerende lysekroner i Murano glas fra Venedig, trompe d'oeil malerier, marmorgulve og elegante møbler. Indretningen er gennemført og intet er overladt til tilfældighederne. Atmosfæren er både varm og vedkommende og hotellets service lever klart op til det høje niveau.

Læs mere om Hotel Splendide Royal

Superb udsigt over Rom!

Hotellets restaurant "The Mirabelle" har en anbefaling i Michelin-guiden. Den anses for at være en af de bedste restauranter i Rom, og har en elegant terrasse med en superb panoramaudsigt over Rom - man fristes næsten til at sige at udsigten i sig selv fortjener 3 Michelin stjerner...

Den store morgenmadsbuffet serveres i Crystal loungen, hvorfra der ligeledes en fantastisk udsigt over Rom. The American Bar er åben til sent om aftenen og er det perfekte sted til en aperitif eller måske en cocktail efter middagen.

Hører du til de aktive tilbyder hotellet også et fitness område, hvor du kan få en god work out. Er du i Rom i forbindelse med business, byder Hotel Splendide Royal business faciliteter såsom møde- og konferencelokaler. Overalt på hotellet er der gratis WiFi.

Elegante og indbydende værelser

Hotel Splendide Royal som er medlem af kæden "Small Luxury Hotels of the World" tilbyder 68 rummelige og komfortable værelser og suiter. Alle værelser holder et højt niveau og er som minimum indrettet med aircondition, satelit TV, værdiboks, minibar, skrivebord og WiFi, et rummeligt badeværelse med toilet, bruser eller karbad, hårtørrer og gratis toiletartikler. De dyreste suiter har også privat terrasse.

Læs om værelserne på Hotel Splendide Royal

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map