Hotel i Rom

Hotel Sole Roma

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Sole Roma ligger yderst centralt og alligevel med en rolig placering. Beliggenheden gør hotellet til et fremragende udgangspunkt for en ophold i Rom, og så er det samtidig let at komme hertil. Der er nemlig utallige busser, som kører ad den nærliggende Via Corso Vittorio Emanuele til og fra hovedbanegård og andre af byens knudepunkter. Hotellet har en lille morgenmadsrestaurant, og så er der flere terrasser med borde og stole, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser. Vi gør opmærksom på, at der i perioder bor studentergrupper på hotellet.

Masser af seværdigheder og hygge i gåafstand

Du bor oven på Pompejus' Teater, hvor Julius Cæsar blev myrdet i 44 f.Kr. Alt i området emmer af historie og Roms storhedstid. Få skridt fra døren finder du autentiske og indbydende omgivelser og et livlige miljø på pladserne Campo de' Fiori og Piazza Navona, charmerende caféer og et hav af spisesteder og romerske osteriaer. Glem endelig ikke pladserne Piazza Farnese og Piazza della Cancelleria. På 10-15 minutter er du ved Colosseum eller Vatikanet, - men du har endnu kortere til Campidoglio og Forum Romanum.

Læs mere om Hotel Sole Roma

Komfortable men enkelt indrettede værelser

Hotellet har i alt 58 værelser med aircondition, wi-fi og satellit TV, telefon samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Nogle har desuden kig over byens tage og Roms gamle, smalle gader, men da der er tale om en gammel bygning, er ikke to værelser ens.

Læs om v√¶relserne på Hotel Sole Roma

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map