Hotel i Rom

Hotel Sole Roma

 
Hotel Sole Roma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sole Roma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Sole Roma ligger yderst centralt og alligevel med en rolig placering. Beliggenheden gør hotellet til et fremragende udgangspunkt for en ophold i Rom, og så er det samtidig let at komme hertil. Der er nemlig utallige busser, som kører ad den nærliggende Via Corso Vittorio Emanuele til og fra hovedbanegård og andre af byens knudepunkter. Hotellet har en lille morgenmadsrestaurant, og så er der flere terrasser med borde og stole, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser. Vi gør opmærksom på, at der i perioder bor studentergrupper på hotellet.

Masser af seværdigheder og hygge i gåafstand

Du bor oven på Pompejus' Teater, hvor Julius Cæsar blev myrdet i 44 f.Kr. Alt i området emmer af historie og Roms storhedstid. Få skridt fra døren finder du autentiske og indbydende omgivelser og et livlige miljø på pladserne Campo de' Fiori og Piazza Navona, charmerende caféer og et hav af spisesteder og romerske osteriaer. Glem endelig ikke pladserne Piazza Farnese og Piazza della Cancelleria. På 10-15 minutter er du ved Colosseum eller Vatikanet, - men du har endnu kortere til Campidoglio og Forum Romanum.

Læs mere om Hotel Sole Roma

Komfortable men enkelt indrettede værelser

Hotellet har i alt 58 værelser med aircondition, wi-fi og satellit TV, telefon samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Nogle har desuden kig over byens tage og Roms gamle, smalle gader, men da der er tale om en gammel bygning, er ikke to værelser ens.

Læs om værelserne på Hotel Sole Roma

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Sole Roma

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sole Roma som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sole Roma. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Service


Vi er kommet på hotellet med mellemrum i mange år.
Vi har altid været glade for at bo der før i tiden;men denne gang var vi ikke helt tilfredse.
Vi havde ønsket et bestemt værelse,fordi der altid udenfor på en skøn terrasse havde stået
et havebord og et par stole.vi er ældre,så det er halvdelen af vores ferie at vi kan sidde der ,
uden at løbe op og ned ad trapper.
Vi spurgte om det var muligt,men det var det ikke!!!!!

Læs mere
 
search map