Hotel i Rom

Hotel Smeraldo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mere centralt bliver det ikke i Rom. Hotel Smeraldo ligger midt i de små hyggeligt gader blot to minutters gang fra det gamle blomstertorv Campo de' Fiori og ca. fem minutter fra Piazza Navona og Trastevere. Det er et dejligt familieejet hotel, som altså ligger lige midt i "smørhullet". Som nærmeste naboer har du et stort udvalg af små hyggelige caféer, gode restauranter og spændende specialbutikker, som bl.a. omfatter sko, tøj og italienske delikatesser. Hvis du hører til de morgenfriske, er det også oplagt at kigge forbi markedet på Campo de' Fiori inden morgenmaden. På det tidspunkt har du nemlig det hele for dig selv, måske lige med undtagelse af de italienske husmødre, som foretrækker at handle, inden turisterne indtager området.

God offentlig transport

Nærmeste offentlige transport finder du på Largo Argentina ca. tre minutters gang fra hotellet, hvor busserne kører i alle retninger, bl.a. mod hovedbanegården Stazione Termini og Peterskirken. Samtidig passerer sporvogn nr. 8 også Largo Argentina, og det er en stor fordel, hvis du flyver til Rom Fiumicino. Så kan du nemlig tage lokaltoget til stationen Trastevere og derfra sporvogn nr. 8 videre til Largo Argentina.

Læs mere om Hotel Smeraldo

Bo i centrum og nyd udsigten fra terrassen

Hotel Smeraldos største aktiv er uden tvivl den super centrale beliggenhed, men også de to tagterrasser, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byens tage. Hotellet har været i familiens eje i flere generationer, og inden for de sidste år, er hotellet blevet udvidet med et anneks, som ligger i sidegaden, blot 10 meter fra hovedbygningen, således at de nu kan tilbyde ialt 50 værelser. Oprindeligt var det et lille pensionat, som voksede langsomt, både i antallet af stjerner og værelser. På det seneste har hotellets offentlige arealer gennemgået en større renovering, således at der nu er en tip top moderne morgenmadsrestaurant foruden et hyggelige opholdsområde med bløde sofaer, hvor du kan nyde tilværelsen, hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Der er også en bar, så du kan få en god kop kaffe eller et køligt glas vin, og i højsæsonen er der også en lille cocktailbar på tagterrassen.

Romersk gæstfrihed

Da det er et familieejet hotel, møder du ofte hotellets ejer, Giancarlo eller hans bror i receptionen, hvor du naturligvis kan få svar på alle de spørgsmål du måtte have om hotellet eller udflugtsmuligheder i byen. Receptionen har døgnbetjening, og hvis du først skal flyve hjem sidst på dagen, er der også mulighed for at få opbevaret din bagage.

Indretning på værelserne er forskellig, tjenesterne er ens

Hotellets 50 værelser, som findes i flere forskellige kategorier bliver løbende renoveret, og er derfor også forskelligt indrettet. Som på de fleste andre hoteller i det centrale Rom, skal du ikke forvente at få en balsal, men der er tænkt over indretningen, så du får så meget komfort som muligt, på de få kvadratmeter der er til rådighed. Alle værelser har aircondition, wi-fi, satellit TV, telefon, vækkeur, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Superiorværelserne har også en minibar og bruser med vandmassage. Værelserne ligger enten i hovedbygningen eller i anneks"et, som begge har elevator og tagterrasse. Der er 24 timers videoovervågning i anneks"et, og bor du der, kan du naturligvis benytte faciliteterne i hovedbygningen, og det er også der du spiser din morgenmad.
Se flere ferielejligheder og hoteller i Rom >>

Læs om værelserne på Hotel Smeraldo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map