Hotel i Rom

Hotel Smeraldo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mere centralt bliver det ikke i Rom. Hotel Smeraldo ligger midt i de små hyggeligt gader blot to minutters gang fra det gamle blomstertorv Campo de' Fiori og ca. fem minutter fra Piazza Navona og Trastevere. Det er et dejligt familieejet hotel, som altså ligger lige midt i "smørhullet". Som nærmeste naboer har du et stort udvalg af små hyggelige caféer, gode restauranter og spændende specialbutikker, som bl.a. omfatter sko, tøj og italienske delikatesser. Hvis du hører til de morgenfriske, er det også oplagt at kigge forbi markedet på Campo de' Fiori inden morgenmaden. På det tidspunkt har du nemlig det hele for dig selv, måske lige med undtagelse af de italienske husmødre, som foretrækker at handle, inden turisterne indtager området.

God offentlig transport

Nærmeste offentlige transport finder du på Largo Argentina ca. tre minutters gang fra hotellet, hvor busserne kører i alle retninger, bl.a. mod hovedbanegården Stazione Termini og Peterskirken. Samtidig passerer sporvogn nr. 8 også Largo Argentina, og det er en stor fordel, hvis du flyver til Rom Fiumicino. Så kan du nemlig tage lokaltoget til stationen Trastevere og derfra sporvogn nr. 8 videre til Largo Argentina.

Læs mere om Hotel Smeraldo

Bo i centrum og nyd udsigten fra terrassen

Hotel Smeraldos største aktiv er uden tvivl den super centrale beliggenhed, men også de to tagterrasser, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byens tage. Hotellet har været i familiens eje i flere generationer, og inden for de sidste år, er hotellet blevet udvidet med et anneks, som ligger i sidegaden, blot 10 meter fra hovedbygningen, således at de nu kan tilbyde ialt 50 værelser. Oprindeligt var det et lille pensionat, som voksede langsomt, både i antallet af stjerner og værelser. På det seneste har hotellets offentlige arealer gennemgået en større renovering, således at der nu er en tip top moderne morgenmadsrestaurant foruden et hyggelige opholdsområde med bløde sofaer, hvor du kan nyde tilværelsen, hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Der er også en bar, så du kan få en god kop kaffe eller et køligt glas vin, og i højsæsonen er der også en lille cocktailbar på tagterrassen.

Romersk gæstfrihed

Da det er et familieejet hotel, møder du ofte hotellets ejer, Giancarlo eller hans bror i receptionen, hvor du naturligvis kan få svar på alle de spørgsmål du måtte have om hotellet eller udflugtsmuligheder i byen. Receptionen har døgnbetjening, og hvis du først skal flyve hjem sidst på dagen, er der også mulighed for at få opbevaret din bagage.

Indretning på værelserne er forskellig, tjenesterne er ens

Hotellets 50 værelser, som findes i flere forskellige kategorier bliver løbende renoveret, og er derfor også forskelligt indrettet. Som på de fleste andre hoteller i det centrale Rom, skal du ikke forvente at få en balsal, men der er tænkt over indretningen, så du får så meget komfort som muligt, på de få kvadratmeter der er til rådighed. Alle værelser har aircondition, wi-fi, satellit TV, telefon, vækkeur, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Superiorværelserne har også en minibar og bruser med vandmassage. Værelserne ligger enten i hovedbygningen eller i anneks"et, som begge har elevator og tagterrasse. Der er 24 timers videoovervågning i anneks"et, og bor du der, kan du naturligvis benytte faciliteterne i hovedbygningen, og det er også der du spiser din morgenmad.

Se flere ferielejligheder og hoteller i Rom >>

Læs om værelserne på Hotel Smeraldo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Smeraldo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Smeraldo som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Smeraldo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 19 anmeldelser fra Hotel Smeraldo

Rigtig god tur til Rom

Vi var rigtig godt tilfreds med hotel Smeraldo, god beliggenhed og god service.

Læs mere

Dejlige dage i Rom

Anbefaling fra Charlotte fra Initalia holdt alt lovet. Super aircondition, så vi klarede op til 37 sommergrader. Velfungerende Wi-Fi. Hyggelig tagterrasse. Desuden velholdt, gode madrasser, rent og supersøde folk i receptionen og ved morgenmaden. Lige overfor en af byens bedste bagere/pizza bagere. Lækker is 10 skridt derfra. Og både Colosseum, Pantheon, Trevifontænen, Trastevere etc i gåafstand. Så gjorde det ikke noget at lige vort værelse havde udsigt til en mur.

Læs mere

Super beliggenhed

Et dejligt hotel med en lille, hyggelig tagterrasse, hvor man kan sidde og nyde aftnerne. God morgenmad.
Super beliggenhed tæt på det hyggelige og livlige torv Campfiori.

Læs mere

Hotel Smeraldo burde være en hemmelighed, men ...

Da vi glæder os til at vende tilbage, må andre gode mennesker jo sørge for, at hotellet består ind i mellem vores besøg. Denne gang havde jeg min datter og mit 14-årige barnebarn med. Hun fik rejsen til Rom i konfirmationsgave. Modtagelsen på Smeraldo var dejlig - humor, glæde, gæstfrihed. Laura var fortryllet både over værelserne - små, men så fine - og over beliggenheden: vi vandrer lige ud i alt, mormor. Vi er her! Terasserne på 4. og på 5. som netop åbnede, da vi skulle rejse, er dejlige. Morgenmadsbuffetten er så god - inklusiv kaffen! Betjening og service er i top. Smeraldo er bare vores hotel!

Læs mere

Både Rom og hotel Smeraldo er en rejse værd!

Hotel Smeraldo ligger helt perfekt i Via dei Chiaveri. En dejlig tur over Ponte Sisto og Trastevere byder velkommen. 5 minutter op ad Guibbonari, så åbner Campo dei Fiori sig, 5 minutter videre ligger Piazza Navona. Hotellet er dejligt, værelserne små, men med alle bekvemmeligheder. Morgenmaden i top og personalet yderst venlige og hjælpsomme. Det kan næppe være bedre!
Og tak til InItalia og Marcus for hurtig hjælp, da jeg for vild på hjemmesiden.

Læs mere

Igen en god oplevelse

Vi boede for anden gang på dette dejlige lille hotel, der er meget velbeliggende. Man kan gå til alt, og der er dejligt stille. Morgenmadsområdet har fået et løft og er nu i stueplan i stedet for kælderen. Det er en god buffet morgenmad.
Tagterrassen er et ekstra plus.
Værelserne er meget rene og pæne, de er ikke så store, men alt er, som det skal være.
Vi vil helt sikker bruge dette hotel igen.

Læs mere
 
search map