Hotel i Rom

Hotel Smeraldo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mere centralt kan det ikke blive i Rom. Midt i de små hyggeligt gader blot to minutters gang fra det gamle blomstertorv Campo de' Fiori og ca. fem minutter fra Piazza Navona finder man Hotel Smeraldo, som er et dejligt familieejet hotel, der altså ligger lige i "smørhullet".

Roms hyggeligste gader lige uden for døren

Nærmeste offentlige transport finder man på Largo Argentina tre minutters gang fra hotellet, hvor der er busser som kører i alle retninger, samt sporvogn nr. 8, der kører til togstationen Trastevere, som man kan nå med toget fra Fiumicino. Lige uden for døren finder man et stort udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker.

Bo i centrum og nyd udsigten fra terrassen

Smeraldos største aktiv er uden tvivl den super centrale beliggenhed, men også de to tagterrasser med udsigt over byens tage, er et stort plus.

Romersk gæstfrihed (!)

Hotellet har været i familiens eje i flere generationer, og inden for de sidste år, er hotellet blevet udvidet med et lille anneks i sidegaden, således at de nu kan tilbyde ialt 50 værelser. Det var oprindeligt et lille pensionat og voksede langsomt, både i antal stjerner og værelser. Trods denne vækst er receptionens stil den samme som for 20 år siden. Serviceniveauet er ikke just i top, til gengæld har man mulighed for at opleve den charmerende, romerske dialekt, helt ufiltreret og uforskammet. Så du skal ikke vælge dette hotel hvis det går dig på, at formalia ikke er i orden.

Hele familien arbejder på hotellet

Hotellets ejer, Giancarlo, står ofte selv i receptionen sammen med sin bror, mens moderen, som efterhånden er en noget ældre dame på over 80 (det kan man ikke se) tager sig af morgenmadsrestauranten og flere andre daglige opgaver, som hun har gjort det i en menneskealder. Hotel Smeraldo har en lille reception (i gadeniveau), elevator, bar, flere små opholdshjørner, en hyggelig morgenmadsrestaurant med ovenlys i kælderen, samt to mindre tagterrasser, hvorfra man har en dejlig udsigt.

Indretning på værelserne er forskellig, tjenesterne er ens

Hotellets værelser bliver løbende renoveret, og er derfor forskelligt indrettet. De har dog alle internetadgang, satellitfjernsyn, aircondition samt badeværelse med bruser, føntørrer og toilet.Se flere ferielejligheder og hoteller i Rom >>

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Tritone

Rom, Lazio

Hotel Cecil

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

search map