Hotel i Rom

Hotel Seiler

 
Hotel Seiler er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Seiler er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

God og central beliggenhed

Hvis du vælger at bo på Hotel Seiler kommer du til at bo centralt i Roms historiske centrum, men alligevel i en af byens mere fredelige gader. Dine naboer er de lokale romere, og det gør at området har en helt særlig atmosfære. Det to-stjernede hotel ligger i Via Firenze, kun ca. 500 meter fra banegården Termini, hvis du går ad Via del Viminale og Roms opera. Du er nærmeste nabo til en af byens berømte indkøbsgader Via Nazionale og der er heller ikke langt til det gamle arbejderkvarter Monti, som i dag er byens nye latinerkvarter. Du har gåafstand de fleste af byens mange seværdigheder, men skulle du alligevel blive træt i benene, er der ikke langt til metrostationen Repubblica og på Via Nazionale er der et godt udvalg af lokale busser, som bl.a. kører dig direkte til Peterskirken og stort set lige forbi både Campo dei Fiori og Piazza Navona.

En herskabelig bygning og romerske naboer

Selve bygningen hvor Hotel Seiler har til huse, stammer fra slutningen af 1800-tallet, men der er dog installeret en lille elevator, så du ikke skal bære din bagage længere end højst nødvendigt. Hotellet har ikke det store udvalg af services, men der er døgnåben reception og så kan du naturligvis spise din morgenmad på hotellet, men du må ikke forvente at få serveret en stor morgenmadsbuffet.

Læs mere om Hotel Seiler

Enkle værelser med eget bad

Hotellet har i alt 33 værelser i flere forskellige kategorier og størrelser. Værelserne bliver løbende renoveret, og alle har aircondition, TV og privat bad med toilet og bruser.
På grund af den centrale beliggenhed og de lave priser kan det forekomme, at der er skolegrupper på hotellet.

.

Læs om værelserne på Hotel Seiler

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Seiler

Læs personlige anmeldelser af Hotel Seiler som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Seiler. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Seiler

Bedømmelse af Hotel Seiler

Læs mere

Rar og venlig atmosfære

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Seiler

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Seiler

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Seiler

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Seiler

Læs mere
 
search map