Anmeldelser af Hotel Santa Maria

 
Hotel Santa Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Santa Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Santa Maria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Santa Maria som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Santa Maria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Freddie og kone fra Hvidovre boede på Hotel Santa Maria i Rom fra d. 11. til d. 14. august 2008.

Vores tur til Rom var rigtig god, med et godt hotel, og en fin beliggenhed.
Der foregår jo en masse i denne dejlige by, som vi nu har besøgt to gange.
Napoli var vi ikke begejstrede for. Vi havde bestilt værelse på Villa Rania, men det var desværre under ombygning, så vi fik tilbudt at bo på hotel Terminus. Hotellet vi boede på, (som var udmærket, bortset fra at der ikke var varmt vand i 3 dage), havde ikke den bedste beliggenhed. Det lå på en trafikplads med busser og tog. Var dog ikke generet af støj når man var på værelset. Men der lå fire restauranter på rad og række, hvoraf den bedste af dem holdt ferielukket i en uge af de 11 dage vi boede der. Der lå store bunker affald i gaderne. Hvis man ville se den pænere del af Napoli, så skule man gå i ca. 3/4 time. Der var til gengæld hyggeligere. Vi havde lejet en bil, så vi kørte jo ud fra hotellet stort set hver dag for at opleve noget.
Vi kan godt anbefale Italien, men for os var Napoli ikke hvad vi havde forventet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mette og hendes familie fra Ålsgårde boede på Hotel Santa Maria i Rom fra d. 27. til d. 30. juli 2008.

Her er en Rom melding.
Ja byen er jo som den er super. Der var en klage, det gamle ægtepar i Monti kvarteret holdt sommerferie, det er verdens bedste sted at spise, og jeg havde glædet mig til at vise mine børn stedet på Madonna dei Monti gaden -Hostaria hos Lucia og ... jeg kan ikke huske hans navn. Men vi vil komme tilbage.
Opholdet ja topkarakter. Det var over alt forventning. Hotellet var bare perfekt, dejligt at finde et sted hvor vi kunne stille bilen, og et ualmindeligt sødt personale. Min svigermor der har været i rom mange gange var dybt imponeret. Og stedet det lå var perfekt. Lige bag ved Santa Maria in Trastevere pladsen, hvor vi har vores campari og friske appelsiner sted, skønt at komme tilbage til. Den kloster gård er så pragtfuld at slappe af i, efter en lang tur i Roms gader. Tippet I skal give videre: læn jer tilbage og nyd det.
Til sidst, tusind tak for den ualmindelige gode service du og din stab ydede. Jeg er dybt imponeret over at blive ringet op af jer kl. 19 en fredag aften og så er i på arbejde. Den hjælp I gav os på så kort tid var bare i top klasse, vi vil helt sikkert vende tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Knud og hans familie fra Aalborg boede på Hotel Santa Maria i Rom fra d. 31. maj til d. 2. juni 2008.

Det var 7. gang, vi valgte Rom, og ikke den sidste. Denne gang valgte vi perioden 31. maj, 2008 - 5. juni, 2008, og det var et godt valg. Byen var ikke overfyldt af turister, - det var let at komme frem, og ingen kø, undtagen dog ved Peters Kirken, - men her er der altid stor kø. Herudover så vil vi ikke undlade at nævne temperaturen, - det mindede meget om en god dansk sommer 22-25 grader - perfekt.
Inden vi bestilte rejsen, havde vi bestemt, at vi ønskede at bo i området i Trastevere. For de, der ikke kender Trastevere - så køb/lån Per Pallesens bog Spis i det gamle Rom, så får man svaret på, hvorfor Trastevere er det bedste og mest spændende sted i Rom! Men når man så vælger et så attraktivt sted, så kan det være svært at finde et sted at bo, og det måtte vi sande.
På In-Italias hjemmeside fandt vi et sted - Hotel Santa Maria. Prisen - absolut ikke i den billige ende! Men beskrivelsen og billederne lød spændende, så vi slog til.
Vi kom så derned, og sikke et hotel, - et gammelt kloster, som var blevet restaureret. Læs beskrivelsen og billederne på hjemmesiden. Det var et anbefalelsesværdigt sted. Uovertruffen service, - lækre værelser, flot morgenmad, der kunne nydes inden døre i et spændende kælderlokale eller udendørs under de flotteste appelsintræer. Om natten var der ro, som man boede ude midt på landet, - intet larm fra biler eller udrykningskøretøjer. Vores påstand er, at vi fik meget mere ud af turen denne gang end hidtil, - og vi fik så meget energi, at turen som helhed blev den absolut bedste.
Så gør det ikke noget, man betaler lidt ekstra for at bo godt. Vi kan klart anbefale Rom og Hotel Santa Marie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jens og hans familie fra Humlebæk boede på Hotel Santa Maria i Rom fra d. 1. til d. 4. november 2007.

Alt var OK. Hotellet var centralt for vores byture til fods. Vores 5-personers loftværelse var perfekt til familien med 3 ret støjende drenge. Dejlig morgenmad i hyggelig restaurant med perfekt betjening. Vi havde tilmed sol og 20-22 gr. alle dage !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map