Hotel i Rom

Hotel San Remo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I området fra Termini ind til centrum langs de store gader, ligger der en lang række hoteller. Inde af sådan en sidegade har jeg fundet Hotel San Remo, der er et velfungerende turistklasse hotel, officielt kategoriseret som et 3 stjernet, men denne type Rom hoteller tøver jeg med at give mere end 2½ sol. De har nogle år på bagen, og selvom de er rene og pæne, kan de nogle steder godt bære lidt præg af at der har været mange mennesker gennem i årenes løb.

Tæt på de romerske seværdigheder

Hotellet ligger kun 500 meter fra togstationen Termini, så det er nemt hvis du kommer med bus eller tog fra lufthavnen. San Remo ligger i gåafstand fra nogle af de vigtigste seværdigheder i Rom, du kan stort set nå dem alle indenfor 20-30 minutters gang., herunder lidt eksempler:

- Trevi fontænen, ca. 20 mins gang
- Den spanske Trappe, ca. 20 mins gang
- Pantheon, ca. 25 mins gang
- Campo de'Fiori, ca. 30 min. gang

Personalet er meget villige til at hjælpe dig med turforslag i byen.

Pæne værelser

Alle værelserne er pæne, og hotellet udmærker sig ved at have værelser fra 1 til 4 personer, så tager du hele familien med, så kan i oftest nøjes med et værelse, i stedet for 2 dobbeltværelser. Det er en god besparelse på feriebudgettet. Alle værelser har badeværelse med bruser, minibar, aircondition (der er tændt i sæsonen) samt Tv med internationale kanaler. Hotellet serverer morgenmad i en lille morgenmads restaurant.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

King Hotel

Rom, Lazio

Albergo Piave

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

search map