Anmeldelser af Hotel Rome Garden

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Rome Garden

Læs personlige anmeldelser af Hotel Rome Garden som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Rome Garden . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Weekend i Rom

Helt Ok hotel udenfor den mest centrale del af Rom men helt sikkert inden for gangafstand af den gamle del. Godt med restauranter i området med et andet prisniveau end nede ved den Spanske trappe. Muligvis noget lydhørt men ikke noget problem. Morgenmad med omelet, røræg, pølse, yogurt, frugtsalat og så videre, var vellavet efter vores smagsløg. Venligt personale og døgnåben reception.

Rom som feriedestination

Restauranten Ai Balestrari a Porta Pia på sidegaden ved hotellet blev en favorit, herligt personale og god mad til rimelige priser. Inden I tager afsted og ønsker en guided tur i Rom så er tippet at lede efter dansktalende guider hjemmefra og bestille tid, selv at booke billetter inden afrejse, så slipper man for at så i kø og købe billetten lokalt.

Hotel Rome Garden
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Rome Garden
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2018
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Rimini

Rom, Lazio

Terrazza Trevi

Rom, Lazio

Hotel Al Manthia

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map