Anmeldelser af Hotel Rome Garden

 
Hotel Rome Garden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Rome Garden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Rome Garden

Læs personlige anmeldelser af Hotel Rome Garden som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Rome Garden . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Rome Garden

Rom som feriedestination

Hotel Rome Garden
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Rome Garden
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Godt hotel

Min datter og jeg valgte at benytte os af In Italia i forbindelse med bookning af et dobbelt værelse på hotel Rome Garden.
Hotellet ligger et par km uden for centrum - men da der er et busstop tæt på hotellet var det hurtigt at komme til centrum.
Værelserne er rigtig pæne - men dog lidt små. Det betyder dog ikke så meget når man alligevel kun bruger det til overnatninger.
Der var meget lydt i bygningen - det skal man lige vænne sig til. Der var også en del trafikstøj - men det vil der jo være stort set alle steder i Rom.
Morgenmadsområdet var noget småt i forhold til antallet af gæster - men også meget hyggeligt.
Personalet var søde, venlige og meget hjælpsomme. Der var meget rent både på værelserne og i morgenmadsrestauranten

Rom som feriedestination

Vi tog en bus fra lufthavnen indtil Termini - billetter købes i billetlugerne til højre for stoppestederne - følg skiltene i lufthavnen (det var nemt og billigt). Vi bestilte limousineservice via norwegian til hjemrejsen (bestilte det på nettet via norwegians hjemmeside) - det var vi meget glade for (det kostede lidt over 300 kr.)
Vi fik gode frokostpizzaer hos "Al Forno Della Soffitta" på Via Piave, 62 (priserne var overkommelige og vi kunne se at der var mange lokale der besøgte stedet i frokosten).
Fik også prøvet restauranten en aften - kan virkeligt anbefale forret med muslinger.
Fik også kaffe i kaffeshoppen på den anden side af via nomentana
Vi brugte busserne - fordi metrostationerne omkring os var lukkede - det er nemt at købe billet enten i automaterne eller i tobaksbutikker. Man skal være opmærksom på at der ikke er særlig mange sidepladser i busserne - det gælder om at finde en pæl at klamre sig til :), da der er meget ujævne veje. Fik trådt nogle Italiener over fødderne og de var meget overbærende og meget hjælpsomme f.eks. da vi ikke kunne nå stempelmaskinen og derfor måtte bede om hjælp til at få dem stemplet.
Skal man forbi Colosseum så bestil det hjemmefra - køerne er virkelige lange.......
Kan anbefale et besøg i kirken Basilica san Clemente - ligger tæt på Colosseum.
Husk studiekort og billed-id - som studerende (under 26) er der rabat til virkelige mange museer, Basilica San Clemente, Ostia Antica m.v. Husk at oplyse muligheden for rabat - det er ikke noget de informerer om ved billetlugerne.
Et besøg i Ostia Antica kan også varmt anbefales: nemt at komme dertil med tog fra metrostationen piramide/porta S paulo (husk vand, solcreme og hat - det bliver virkeligt varmt mellem ruinerne. Der er mulighed for at købe mad/drikke i cafeteriaet der ligger lige ved museet).
Vi købte en 24 timers billet til 7 Euro ved besøget til Ostia Antica, da vi både skulle med bus, metro og toget.
Besøg i Apostlens Peters grav i Vatikanet, skal bestilles i god tid før besøg. Nogle udgravningsteder er kun åbne i weekender f.eks. Nero´s palads.
Køb en kombinationsbillet der gælder 3 dage, hvis du gerne vil ind og se Palazzo Massimo (meget interessant møntsamling i kælderen), Palazzo Althemps (meget smukt udsmykket med malede lofter), Crypta Balbi (meget interessant, da man kan se fund fra de forskellige lag i Rom), Terme di Diocleziano (meget interessant på baggrund af størrelsen af det gamle bad og fordi der er transporteret mange store effekter ind i hallerne).
Kan varmt anbefale at kigge på f.eks. airbnb under oplevelser som f.eks. markedsbesøg m.v. Vi prøvede f.eks. et pastakursus.
En dejlig by at besøge - det bliver ikke sidste gang vi skal se Rom og gense f.eks. Ostia Antica (for vi nåede slet ikke at se det hele:))


Hotel Rome Garden
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Rome Garden
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Weekend i Rom

Helt Ok hotel udenfor den mest centrale del af Rom men helt sikkert inden for gangafstand af den gamle del. Godt med restauranter i området med et andet prisniveau end nede ved den Spanske trappe. Muligvis noget lydhørt men ikke noget problem. Morgenmad med omelet, røræg, pølse, yogurt, frugtsalat og så videre, var vellavet efter vores smagsløg. Venligt personale og døgnåben reception.

Rom som feriedestination

Restauranten Ai Balestrari a Porta Pia på sidegaden ved hotellet blev en favorit, herligt personale og god mad til rimelige priser. Inden I tager afsted og ønsker en guided tur i Rom så er tippet at lede efter dansktalende guider hjemmefra og bestille tid, selv at booke billetter inden afrejse, så slipper man for at så i kø og købe billetten lokalt.

Hotel Rome Garden
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Rome Garden
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2018
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map