Hotel i Rom

Hotel Rome Garden

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gør som romerne

Rom er yndlingsrejsemålet for langt de fleste italiens-elskere. Har du først forelsket dig i Romerrigets højborg, er chancen for at du kommer igen meget stor. Mange vælger at bo ved stationen pga. priserne, men de fleste drømmer om at bo i det gamle historiske centrum, hvor priserne er væsentligt højere, eller i det folkelige kvarter Trastevere, hvor priserne ikke er meget anderledes og autenciteten begrænset. Har du en drøm om at leve som romerne, at bo i en gammel patricier-villa fra slutningen af 1800-tallet omgivet af en skøn have, at gå på marked med de snakkesalige husmødre og drikke kaffe med de lokale på deres yndlingscafé, ja så er Hotel Rome Garden et godt bud på det helt rigtige sted for dig - og det gælder også prisen.

Oplev den ægte romerske lokalkolorit

Her bor du fortsat i gåafstand til mange af Roms attraktioner, men hvis du vil "do as the romans" - hopper du på den lokale bus, og på bare 10 minutter står du i byens absolutte centrum, eller hvis du foretrækker metroen, tager du den nærmeste, hvor stationen hedder Policlinico. På Rome Garden bor du i det rigtige Rom, blandt rigtige romere, og de mange gode restauranter, som du finder i lokalområdet, laver ægte romerske specialiteter, for her er det nemlig ikke turisterne, der præger gæstelisten, men romere i flere generationer.

Læs mere om Hotel Rome Garden

Hyg dig i haven efter dagens oplevelser

Hotel Rome Garden er indrettet i en gammel herskabsvilla, som ligger lidt tilbagetrukket fra gaden Via Nomentana, omgivet af en dejlig have, hvor du kan hygge dig efter dagens oplevelser, nyde en forfriskning eller læse en god bog. Hvad enten du er i Rom på en romantisk ferie eller på forretningsrejse, har hotellet meget at byde på, og sætter du pris på den lidt gammeldags atmosfære kombineret med nutidens komfort, ja så vil du føle dig hjemme. Hotellet har en lille reception, en hyggelig opholdsstue, morgenmadsrestaurant og som nævnt en skøn have. Kommer du i bil, er der parkeringsmulighed på stedet efter først til mølle-princippet, men da busserne kører lige uden for døren, anbefaler vi offentlig transport. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Klassiske værelser med god komfort

Der i alt 34 værelser på Rome Garden i forskellige kategorier, og alle er pænt indrettet i klassisk stil. Værelserne har telefon, satellit TV, minibar, værdiboks, aircondition, wi-fi og bad med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Rome Garden

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Rimini

Rom, Lazio

Hotel Colosseum

Rom, Lazio

Hotel Al Manthia

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map