Hotel i Rom

Hotel Rome Garden

 
Hotel Rome Garden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Rome Garden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gør som romerne

Rom er yndlingsrejsemålet for langt de fleste italiens-elskere. Har du først forelsket dig i Romerrigets højborg, er chancen for at du kommer igen meget stor. Mange vælger at bo ved stationen pga. priserne, men de fleste drømmer om at bo i det gamle historiske centrum, hvor priserne er væsentligt højere, eller i det folkelige kvarter Trastevere, hvor priserne ikke er meget anderledes og autenciteten begrænset. Har du en drøm om at leve som romerne, at bo i en gammel patricier-villa fra slutningen af 1800-tallet omgivet af en skøn have, at gå på marked med de snakkesalige husmødre og drikke kaffe med de lokale på deres yndlingscafé, ja så er Hotel Rome Garden et godt bud på det helt rigtige sted for dig - og det gælder også prisen.

Oplev den ægte romerske lokalkolorit

Her bor du fortsat i gåafstand til mange af Roms attraktioner, men hvis du vil "do as the romans" - hopper du på den lokale bus, og på bare 10 minutter står du i byens absolutte centrum, eller hvis du foretrækker metroen, tager du den nærmeste, hvor stationen hedder Policlinico. På Rome Garden bor du i det rigtige Rom, blandt rigtige romere, og de mange gode restauranter, som du finder i lokalområdet, laver ægte romerske specialiteter, for her er det nemlig ikke turisterne, der præger gæstelisten, men romere i flere generationer.

Læs mere om Hotel Rome Garden

Hyg dig i haven efter dagens oplevelser

Hotel Rome Garden er indrettet i en gammel herskabsvilla, som ligger lidt tilbagetrukket fra gaden Via Nomentana, omgivet af en dejlig have, hvor du kan hygge dig efter dagens oplevelser, nyde en forfriskning eller læse en god bog. Hvad enten du er i Rom på en romantisk ferie eller på forretningsrejse, har hotellet meget at byde på, og sætter du pris på den lidt gammeldags atmosfære kombineret med nutidens komfort, ja så vil du føle dig hjemme. Hotellet har en lille reception, en hyggelig opholdsstue, morgenmadsrestaurant og som nævnt en skøn have. Kommer du i bil, er der parkeringsmulighed på stedet efter først til mølle-princippet, men da busserne kører lige uden for døren, anbefaler vi offentlig transport. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Klassiske værelser med god komfort

Der i alt 34 værelser på Rome Garden i forskellige kategorier, og alle er pænt indrettet i klassisk stil. Værelserne har telefon, satellit TV, minibar, værdiboks, aircondition, wi-fi og bad med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Rome Garden

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Rome Garden

Læs personlige anmeldelser af Hotel Rome Garden som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Rome Garden . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Rome Garden

Godt hotel

Min datter og jeg valgte at benytte os af In Italia i forbindelse med bookning af et dobbelt værelse på hotel Rome Garden.
Hotellet ligger et par km uden for centrum - men da der er et busstop tæt på hotellet var det hurtigt at komme til centrum.
Værelserne er rigtig pæne - men dog lidt små. Det betyder dog ikke så meget når man alligevel kun bruger det til overnatninger.
Der var meget lydt i bygningen - det skal man lige vænne sig til. Der var også en del trafikstøj - men det vil der jo være stort set alle steder i Rom.
Morgenmadsområdet var noget småt i forhold til antallet af gæster - men også meget hyggeligt.
Personalet var søde, venlige og meget hjælpsomme. Der var meget rent både på værelserne og i morgenmadsrestauranten

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Rome Garden

Læs mere

Weekend i Rom

Helt Ok hotel udenfor den mest centrale del af Rom men helt sikkert inden for gangafstand af den gamle del. Godt med restauranter i området med et andet prisniveau end nede ved den Spanske trappe. Muligvis noget lydhørt men ikke noget problem. Morgenmad med omelet, røræg, pølse, yogurt, frugtsalat og så videre, var vellavet efter vores smagsløg. Venligt personale og døgnåben reception.

Læs mere
 
search map