Hotel i Rom

Hotel Ripa Roma

 
Hotel Ripa Roma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ripa Roma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Ripa er et moderne 4-stjernet designhotel, som ligger i Trastevere, der er et af Roms ældste og meget autentiske kvarterer. Udefra gør den høje og moderne bygning ikke meget væsen af sig, men når først du kommer ind i hotellets lobby, vil du ikke være i tvivl om, at du befinder dig på et meget anderledes hotel, hvor der er tænkt over alle detaljer.

Det autentiske Rom

På bare 10 minutter kan du gå til den hyggelige plads Piazza Santa Maria in Trastevere, som er hjertet i det gamle kvarter. Det er også her du finder kirken af samme navn, og som du bestemt må aflægge et besøg, for det er en af Roms smukkeste kirker. Ellers er pladsen mest præget af det lokale folkeliv og de mange caféer og restauranter, som er blevet Trasteveres varemærke.

Tag sporvogn nr. 8

Hotellet ligger 50 meter fra Viale Trastevere, hvor du kan tage sporvogn nr. 8 til Roms historiske centrum på få minutter. Sporvognen stopper bl.a. ved Largo Argentina og Piazza Venezia, så mere centralt kan det ikke blive. Flyver du til lufthavnen Fiumicino, kan du tage det lokale tog og stå af på Stazione Trastevere, og derfra kan du tage sporvogn 8 lige til hotellet, en tur på bare 5 minutter.

Et hotel med mange muligheder

Hotel Ripa har en stor reception, lobby, elevator, opholdstue med bar, restaurant, café, parkering, møde/konferencelokale, service til forretningsrejsende og vaske/renseri service. Der er et mindre fitness center til gæsternes rådighed. Nogle få af faciliteterne er gratis, og ellers betales der for brug af de forskellige maskiner.

God plads til hele familien

Hotellet har 200 værelser i forskellige kategorier. Standardværelserne er 28 m2, mens superiorværelserne er 38 m2, hvilket er helt usædvanligt for et hotel i Rom. Værelserne er pænt men meget enkelt indrettet med skrivebord, sofa, satellit TV, aircondition, gratis wifi, værdiboks, minibar samt bad med hårtørrer. Flere af standardværelserne har en mindre balkon, men vi har ikke mulighed for at garantere dette.

Læs om værelserne på Hotel Ripa Roma

 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ripa Roma

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ripa Roma som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ripa Roma. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Ripa Roma

Dejlig beligggenhed i Trastevere

Rent og fint hotel, Vores værelse var stort, rent og køligt. Helt ok morgenmad. Der kunne sommetider være mange mennesker i receptionen, så det kunne tage tid at få hjælp.Men det er, om noget, det eneste negative. .

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Ripa Roma

Læs mere
 
search map