Hotel i Rom

Hotel Rimini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Også de lidt mere økonomiske hoteller i Italien har fokus på miljøet. Hotel Rimini har været medlem af Ecoworldhotels siden 2007, og prøver så vidt muligt at beskytte miljøet ved brug af økologiske materialer og ved at være opmærksomme på brugen af energi.

Kom nemt og bekvemt rundt i byen

Rimini er beliggende på den nordlige side af Termini-stationen med let adgang til andre dele af byen og begge lufthavne. Der ligger mange monumenter, barer, restauranter og butikker i gåafstand, og skal man lidt længere væk, eller er benene trætte, kan man nemt benytte de to metrolinier eller de mange lokale busser, som dækker hele Roms historiske centrum, for de findes lige uden for døren.

Udsigt over byens tage

Hotellet har reception, elevator, en lille bar, læsestue, gratis wifi samt morgenmadsrestaurant som er indrettet på den tidligere tagterrasse, og hvorfra der er en imponerende udsigt over byens tage.

Bo pænt men enkelt

Der er ialt 37 værelser som alle er pænt men enkelt indrettet. Størrelsesmæssigt varierer de fra enkeltværelser til familieværelser med op til 4 senge. Alle værelser har har telefon, tv, gratis internet, værdiboks, minibar, aircondition samt bad med hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map