Hotel i Rom

Hotel Rimini

 
Hotel Rimini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Rimini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Også de lidt mere økonomiske hoteller i Italien har fokus på miljøet. Hotel Rimini har været medlem af Ecoworldhotels siden 2007, og prøver så vidt muligt at beskytte miljøet ved brug af økologiske materialer og ved at være opmærksomme på brugen af energi.

Kom nemt og bekvemt rundt i byen

Rimini er beliggende på den nordlige side af Termini-stationen med let adgang til andre dele af byen og begge lufthavne. Der ligger mange monumenter, barer, restauranter og butikker i gåafstand, og skal man lidt længere væk, eller er benene trætte, kan man nemt benytte de to metrolinier eller de mange lokale busser, som dækker hele Roms historiske centrum, for de findes lige uden for døren.

Udsigt over byens tage

Hotellet har reception, elevator, en lille bar, læsestue, gratis wifi samt morgenmadsrestaurant som er indrettet på den tidligere tagterrasse, og hvorfra der er en imponerende udsigt over byens tage.

Bo pænt men enkelt

Der er ialt 37 værelser som alle er pænt men enkelt indrettet. Størrelsesmæssigt varierer de fra enkeltværelser til familieværelser med op til 4 senge. Alle værelser har har telefon, tv, gratis internet, værdiboks, minibar, aircondition samt bad med hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Rimini

 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Rimini

Læs personlige anmeldelser af Hotel Rimini som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Rimini. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God service.

Søde og rare ansatte der var professionelle. Hjælpsomme med div. oplysninger og kunne engelsk.
Det regnede ind og der var gammelt tørt afføring under brættet på toilettet.

Læs mere
 
search map