Anmeldelser af Hotel Residenza Farnese

 
Hotel Residenza Farnese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residenza Farnese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Residenza Farnese

Læs personlige anmeldelser af Hotel Residenza Farnese som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Residenza Farnese. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Caroline og rejsefæller fra Bagsværd boede på Hotel Residenza Farnese i Rom fra d. 6. til d. 10. november 2009.

Vi var glade for turen. Alt fungerede fint, hotellet var udmærket og de var meget imødekommende, og området var lige det vi gerne ville bo i.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Torben og rejsefælle fra Ålborg boede på Hotel Residenza Farnese i Rom fra d. 28. til d. 31. juli 2009.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Rom. Hotellet var fint (Hotel Residenza Farnese) med en super beliggenhed. Indenfor meget kort afstand er der talrige gode restauranter. Især kan vi anbefale restaurant "Sora Lella" på Tiberøen. Man skal ringe på døren for at blive lukket, men man spiser himmelsk, og der er dejligt fredeligt. Vi forsøgte at leve "på italiensk". D.v.s. tidlig morgenmad så vi havde en lang formiddag til sightseeing og shopping. Så spiste vi stor middag med 3-4 retter, hvorefter vi gik hjem og sov et par timer på hotellet. Ved 8-9 tiden spiste vi så et let aftensmåltid. På den måde undgik vi de varmeste timer på dagen, og nattesøvnen blev fin fordi vi ikke havde overfyldte maver. Operaen Tosca i Caracallas Termer var en virkelig stor oplevelse. Men forsøg ikke at tage en bus derud, især ikke linje 628, for den kom aldrig, så vi endte med taxi. Hjemad var det endnu værre, for det var umuligt at få fat i en taxi og de offentlige transportmidler var stoppet for natten. Der er dog natbusser, men ingen i retning af vores hotel. Heldigvis var natten fin og det tog kun en halv time at gå hjem. Alt i alt var det en stor aften

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Madeleine och sällskap från Trelleborg i Sverige bodde på Hotel Residenza Farnese i Rom från den 14. till den 19. oktober 2007.

Trevligt att ni gör en uppföljning av bokningen. Allting med resan och hotellbokningen fungerade mycket bra. Hotellet vackert och trivsamt (hårda sängar är det dock ofta i Syd- och Mellaneuropa) och mycket välbeläget. Rom är en stad där det finns något spännande i vartenda gathörn! För en svensk kändes prisnivån hög.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kåre og hans familie fra Hørsholm boede på Hotel Residenza Farnese i Rom fra d. 1. til d. 3. juni 2007. Inden da boede de på en vingård i San Cipriano Picentino og i Conca dei Marini på Amalfikysten.

Jeg synes det er super at I følger op på jeres kunder ture. Og vi vil selvfølgeligt gerne følge op med lidt kommentarer ;-)

San Cipriano Picentino, et super sted, lidt væk fra det hele, men rigtig godt hvis man bare gerne vil slappe af. De har en rigtig god restaurant, nok det bedste mad vi har fået på hele turen.

Conca dei Marini, er også et rigtig godt sted. Det er dog ikke velegnet til mindre børn, man kan ikke komme nogen steder uden at skulle køre derfra. Vejen ved siden af er MEGET trafikeret, og bilerne flyver forbi. Så et godt sted til en romantisk ferie, men ikke til børneferie. Der er kanon service på hotellet, men de bruger meget plads på deres restaurant på hjemmesiden, og også at ejeren går op i vin. Vi synes at deres middage var meget ringe, jeg kan nævne de første 100 italienske restauranter i DK som er bedre. Så det er ikke et sted man skal tage hen for at spise god mad. Og hvis de har en stor vinkælder, så gemmer de den godt, de har det mest kedelige vinkort jeg længe har set. Tror der var 8 forskellige rødvine, og ingen af specielt god kvalitet.

Rom, hyggeligt hotel, med god beliggenhed og god service.
Jeg vil dog godt opfordre jer til at sætte jer lidt ind i helligdagene i Rom/Italien, når I sender folk af sted. Når jeg vælger at købe en rejse via jer, og ikke bare selv booker på nettet, forventer jeg også at I oplyser mig om, at den eneste hele dag vi har i Rom på turen, er en helligdag, hvor næsten alt er lukket. Det er lidt kedeligt at være i en "lukket" by. Men det gik nu fint alligevel ;-)

Men jeg synes I har fundet nogle gode steder til os, alt var klappet og klart, og der var god service fra jer i forbindelse med bestilling af rejsen.

Vi vil meget gerne anbefale jer til andre i fremtiden.
Tak for turen.

In-Italia's kommentar

Italiens helligdage, som afviger fra danske normer, fremgår faktisk af vores hjemmeside, hvis man klikker ind på Praktiske oplysninger og læser punktet 'Helligdage': http://www.in-italia.dk/praktiske_oplysninger.asp

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map