Hotel i Rom

Hotel Residenza Farnese

 
Hotel Residenza Farnese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residenza Farnese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

At bo på Hotel Residenza Farnese, er som at være privat gæst hos en adelsfamilie. Hotellet er indrettet i et tidligere kloster, og ligger i Roms historiske centrum, lige bag Palazzo Farnese (kendt fra operaen Tosca), og blot 2 min´s gang fra byens blomstertorv Campo de' Fiori.

Kloster som nabo

Hotellet ligger i gaden Via del Mascherone, som har navn efter den berømte fontæne "Fontana del Mascherone" fra 1626, som står for enden af gaden i Via Giulia. En del af bygningen fungerer faktisk stadig som kloster, så man skal ikke blive forbavset, hvis man hører kirkesang.

Læs mere om Hotel Residenza Farnese

Smagfuld indretning

Hotellet ejes af de to veninder Marisella og Carla, som sætter deres helt personlige præg på stedet. De har stået for den meget smagfulde indretning med vægt på antikke møbler, og deres store kunstsamling pryder væggene.

Bar og billardstue

Der er indgang direkte fra den stille gade, hvor man finder hotellets reception, elevator, opholdsstue, bar, billardstue, fjernsynsstue og den meget hyggelige morgenmadsrestaurant. Morgenmaden består bl.a. af hjemmelavet brød og marmelade, og den bliver accompagneret af en lille rislende fontæne i form af en fisk. Hotellet har også et stort konferencerum med plads til ca. 150 gæster og en dejlig tagterrasse, hvor man kan sidde og sludre mellem Roms tage.

Klassisk italiensk stil

Værelserne ligger på de to øverste etager, og der er kun 30 ialt. De er alle indrettet i klassisk italiensk stil og holdt i forskellige farvenuancer. Der er telefon, internetadgang, radio, aircondition, minibar, værdiboks, satellit TV med fladskærm samt bad med brus eller kar, føntørrer og toilet på alle værelser. På forespørgsel kan man bestille et rummeligt familieværelse / suite, med plads til 4 personer, hvor de 2 børn sover på en dobbelt sovesofa.

Skjul teksten
 
 
search map