Hotel i Rom

Hotel Raphael Relais & Chateaux

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med et ophold på Hotel Raphaël-Relais & Châteaux vil du bo centralt ved Piazza Navona. Hotellet passer elegant ind i det historiske centrum. Det hjælpsomme personale, får dig hurtigt i feriestemning og du vil føle dig velkommen.

Hotel Raphaël-Relais & Châteaux er et glimrende sted til en storbyferie. Her er der mange gode services til gæsterne. Hotel Raphaël-Relais & Châteaux er et lækkert 5 stjernet hotel, hvor du vil føle dig godt tilpas. Dette er hotellet til dig, der ønsker en høj standard og service.Dette hotel er specielt ideelt til par. Skulle sulten melde sig tilbyder hotellet en restaurant med lokale og internationale retter, hvis ikke de omkringliggende restauranter er endnu mere tillokkende. Efter en lang og dejlig dag kan du nyde en drink i baren og fordøje dagens indtryk. I receptionen møder du som det første hotellets venlige personale som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra.

Hotel Raphaël-Relais & Châteaux ligger kun lige i centrum fra centrum. Her finder du rigt udbud af forretninger, cafeer og gode restauranter. På kort tid kan du opleve flere spændende områder i byen. Byens charme er derfor tæt på. Lufthavnen ligger mindre end 20 kilometer fra hotellet, og du kan let bestille transfer til hotellet når du bestiller rejsen hvis du ønsker dette. Alternativt kan du bruge offentlig transport fra lufthavnen til hotellet.

Værelserne

Hotellet har eksklusive værelser. De er tilgængelige med elevator. De har alle eget badeværelse med toilet samt bruser eller badekar. Desuden findes der også en hårtørrer. Der er mulighed for at lave kaffe eller the på værelset.

Læs om værelserne på Hotel Raphael Relais & Chateaux

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map