Hotel i Rom

Hotel Ranieri

 
Hotel Ranieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ranieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Familien Ranieri har været i hotelbranchen siden begyndelsen af 60'erne, da de på grund af de olympiske lege i Rom i 1960 havde brug for at være vært for atleterne og tilskuerne. Fru Cleofe begyndte sin lille familievirksomhed med et par værelser, sønnen Osvaldo bidrog til familievirksomheden og er i dag den nuværende ejer af hotellet, med hans hjælp blev den lille familievirksomhed omdannet til et ægte hotel. I dag er Hotel Ranieri er rigtigt godt 3 stjernet hotel, hvor der er en hyggelig og behagelig atmosfære, og det skinner igennem at der stadigvæk er en familievirksomhed.

Hotellet ligger med en god beliggenhed i gåafstrand fra togstationen Termini samt shopping gaden Via del Corso og og Den spanske Trappe.

Hotel Ranieri er et oplagt sted til en byferie. Her har de mange gode services til gæsterne. Hotel Ranieri er et attraktivt 3 stjernet hotel, for dig der sætter pris på god service og gode faciliteter.

Efter en lang og dejlig dag kan du nyde en drink i baren og fordøje dagens indtryk. Vaske- og renseriservice er også en af de services som hotellet tilbyder. Det er mod betaling. I receptionen møder du som det første hotellets servicemindede personale, og måske også Osvaldo, som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra.

Hotel Ranieri ligger kun ca. 15 minutters gang fra centrum af Rom. Her finder du stort udbud af forretninger, barer og udmærkede restauranter. På få minutter kan du opleve flere spændende områder i byen. Byens seværdigheder er derfor tæt på.


Lufthavnen er beliggende mindre end 25 kilometer kilometer fra hotellet, den nemmeste måde at komme dertil er med tog fra Termini, men du kan også nemt bestille transfer til hotellet i forbindelse med bestillingen hvis du ønsker dette. 

Læs om værelserne på Hotel Ranieri

 
 
search map