Anmeldelser af Hotel Primavera
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Primavera - Anneks

Hotellet er et helt i orden lille hotel bedømt efter WYSIWYG princippet - der du ser er der du får. Det er et turistklassehotel med topklassebeliggenhed og forsøger ikke at være andet.

Vi valgte af erfaring at bo i annekset der ligger syd for hovedvejen snarere end hovedbygningen. Dette skyldes at visse værelser i hovedbygningen har en del støj fra hovedvejen. Støjen i annekset er primært fra gående og scootere på Campo Fiori. Det er bylivsstøj der må påregnes på alle steder med så god beliggenhed.

Værelserne i annekset er simple men rustikke. Rengøringen var denne gang særdeles fin og der er nu gratis wifi, der også var upåklageligt. Man har bylivet lige udenfor vinduet, hvilket er charmerende. Vil man have helt ro, bør man næppe besøge Rom! Derudover er der safetybox, tv, et lille køleskab og hårtørrer. Alt virker som det skal.

Morgenmaden trækker ned (selvom vi vidste dette) det er klassisk italiensk (på den dårlige måde) med tørt brød, konserveret margarine og hvor halvdelen af de annoncerede fødevarer såsom juice, ceralier og frugt slet ikke tilbydes gæsterne. Glem du har betalt for det, køb dit eget brød i bageren 20m væk og hent kaffen på Tazza d'oro.

Du skal vælge dette hotel: Når du vil bo så billigt som muligt med bedste beliggenhed og sikkerhed for ren, funktionel feriebolige

Anbefaling til kommende gæster

Tag gode sko med og gå. Voksne kan gå fra hotellet overalt lige fra Porta Portese markedet, Vatikanet, Den spanske trappe og Forum Romanum på under 30 minutter

Tag en taxa fra lufthavnen. Toget betaler sig ikke.

Spis i Trastevere. Kvaliteten er højere og prisen lavere end det efterhånden temmeligt turistede Campo Fiori.

Hotel Primavera
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Primavera
Dobbeltværelse i annekset med privat bad (kun overnatning)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Primavera
 
search map