Anmeldelser af Hotel Primavera
 
Hotel Primavera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Primavera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Perfekt hotel for en God Rom oplevelse

Vi har været i Rom flere gange, og ved at det koster at bo centralt og komfortabelt. Med god hjælp fra In-Italia fandt vi hotel Primavera midt mellem Pz. Navona og Campo de Fiori. Herfra kan du faktisk gå til de fleste seværdigheder i Rom, og der er masser af gode spisesteder, hvis man ser sig lidt for. Personalet er yderst hjælpsomme og snakker udmærket engelsk. Vi fik et værelse på 5. Sal med udsigt til Peterskirken og uden gadelarm, selvom Corso Vittorio Emanuele går lige udenfor.
Med morgenmad,wifi, fladskærm, aircondition, eget bad og toilet, er dette hotel et fund til prisen, selv i højsæsonen. Som ekstra bonus er der taxi holdeplads lige udenfor hotellet, hvor du kan få hurtig transport til lufthavnen til fast pris. 48euro til Leonardo da Vinci lufthavnen.

Venlig hilsen
Mads og Inge-Lis fra Skagen

Anbefaling til kommende gæster

På Via Governo Vecchio ligger der et godt spisested: Fatto al casa Danesina. De laver god romersk mad og husets rødvin er rigtig god. Ved siden af i en sidegade får man nogle gode pizzaer i Pizzeria Montecarlo. Prøv også trattoria Al Gran Sasso i Via Ripetta og Re degli Amici i Via della Croce.
Hvis man vil opleve et fantastisk og nyt multimedia museum, der fortæller historien om en udgravet romersk villa, så gå til Domus Romanum i Via 4. Novembre. Bestil en engelsk rundvisning som guider dig rundt på glasoverdækkede ruiner.
En god picnic kunne gå til Aventinerhøjen, hvor der er en klosterpark med appelsintræer og fantastisk udsigt over ROM. Tag evt. ind til delikatessen, Volpetti, i Via Mamorata tæt på Monte Testacchio. Få ham til at lave lidt godt til madkurven og køb en flaske vin, så kan man virkelige slappe af og nyde det søde liv i ROM.

Hotel Primavera
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Primavera
Dobbeltværelse med privat bad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Primavera
 
search map