Anmeldelser af Hotel Primavera
 
Hotel Primavera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Primavera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bedømmelse af Hotel Primavera

Rom er en fantastisk by.Vi har nydt at gå I alle de fantastiske kvaterer.Droppe ind på de mange små hyggelige cafeer,og smage på deres specialiteter. Desværre har vi ikke nogen særlig positiv oplevelse med Hotel Primavera.Vi bliver modtaget venligt af en ung mand som fortæller os at vi lige skal over gaden i Annexet.(i en "smøge")Værelset vi får tildelt er rent men meget mørkt og ligger lige oven over en Bar.25 skridt derfra ligger endnu en Bar.For begge steder gælder det, at de har nogle rigtig "gode" musikanlæg,som generede en del plus de scenarier vi lagde ører til i de
tidlige morgentimer.Vi kunne måske nævne det til morgenmaden næste morgen. Der sad 2 borde med franskmænd ca.12stk. 2 italierne og så os.På max.12m3.En sur ikke særlig imødekommende ung kvinde spurgte hvad vi ville drikke.Sådan foregik det næsten hver morgen.Vi følte os ikke særlig velkommen.Hotellets beliggenhed er super.Men vi mødte desværre ikke nogen der overhovedet var interesseret i om vi synes det var rart at være hos dem eller ej.

Anbefaling til kommende gæster

Vores anbefalding:Gå ind på rombilletten.dk .Vi købte billetter til vatikanet om morgenen.Det fungerede optimalt,Meget proffesionelle guider ,du "sparer" mindst en halv dag i kø og får en meget udførlig guidet tur. Ved Pantheon ligger der en dejlig cafe/ resaurant der hedder Hostawa.Der spiser man godt til rimelige priser og en meget venlig og imødekommende betjening. Og bo midt i byen.Når man går til oplevelserne oplever man endnu mere,med et godt bykort i hånden.

Hotel Primavera
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Primavera
Dobbeltværelse med privat bad
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Primavera
 
search map