Anmeldelser af Hotel Primavera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Primavera

Læs personlige anmeldelser af Hotel Primavera som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Primavera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mogens og rejsefælle fra Aarhus V boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 18. til d. 25. oktober 2007.

Vi havde en pragtfuld tur til Italiens smukke hovedstad, hvor historiens vingesus uophørligt på betagende vis tryllebinder ens fantasi - pragtfuld ikke mindst på baggrund af vores hotels beliggenhed midt i Roms hjerte - mellem Piazza Navona og Campo de Fiori - med inciterende dufte og lyde - med et væld af spisesteder og små forretninger - med snævre gyder og brede gader - springvand, monumenter, korintiske og doriske søjler strækkende sig mod himlen midt i udgravninger fra Roms storhedstid.

Fra vores hotel havde vi udsigt til Vittorio Emanuelle monumentet - til gadelivet - gadesælgerne - til trafikken, hvor et væld af overmodige scooter kørere, snoede sig frygtløst mellem den tungere trafik - til de hjemløse, der overnattede i papkasser ved indgangen til det lille kapel på torvet. Hotellet var fint - rent - særdeles venligt og imødekommende personale. Vores eneste suk og dermed en forbedringsmulighed er morgenmåltidet, som i sandhed let kunne forbedres med nogle enkle variationer i stedet for denne tørre ensformige oplevelse, som til slut blot skulle overstås.

Perfekt ophold også I Pisa, hvor vores hotel (Hotel Ariston) - med særdeles indbydende morgenkomplét - på det næmeste lænede sig op af Det skæve Tårn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jesper og hans familie fra Ballerup boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 16. til d. 20. oktober 2007.

Vi havde en fantastisk tur - hotellet er velplaceret med alle de væsentligste attraktioner inden for gå-afstand. Personalet var rigtig flinke - hjalp os med ekstra morgenmad til vores søn der ikke tåler gluten. Der blev gjort fint rent og i forhold til pris og stjerne niveau, så var det aldeles glimrende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Gitte og rejsefælle fra Roskilde boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 6. til d. 9. oktober 2007.

Det var en meget dejlig by og hotellet lå supergodt i forhold til de ting vi gerne ville se. Det var meget nemt at finde et spisested og hyggeligt at forsøge at finde rundt i de små smøger.

Hotellet var som vi vidste, lidt beskedent, men vi fik en god betjening. Som vi havde set i en af kommentarerne på jeres hjemmeside er morgenmaden svær at klare sig langt på, men den var der. Vi fik en meget sjov oplevelse den dag vi skulle hjem, hvor de ville skaffe en taxa til os. Det endte med at fruen på hotellet kørte os til lufthavnen for 45 eur., det var en lidt anden oplevelse idet vi så en anden del af byen. Vi kunne såmænd ikke have gjort det billigere selv og slap for en masse ventetid.

Oplev byen på egen hånd, men lidt guide kunne vi godt have brugt. Det overvejer vi til næste gang.

Jeg er aldrig blevet kontaktet efter en ferie, så stor ros for denne henvendelse. Vi har fået en god og effektiv betjening, så vi skal nok vende tilbage når vi skal til Italien næste gang, og det skal vi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marianne og rejsemfællen fra Højbjerg boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 17. til d. 21. oktober 2007.

Vi havde en dejlig tur til Rom. Hvad vi ikke var klar over, men fandt ud af, er, at der er højsæcon for turister i oktober. Det gør egentlig kun byen sjovere, så mange mennesker dag og nat. Det eneste sted, det var en ulempe var omkring Peterskirken og Vatikan museerne. Et råd, jeg gerne vil give til andre er, spring evt morgenmaden over, eller spis på vejen og sørg for at stå ved Peterskirken når den åbner. Hvis man så hurtigt kommer videre til museerne kan man måske også bedre nyde dem frem for at gå som sild i en tønde i 1 ½ time og holde mere øje med ikke at træde andre over tæerne end kigge på billeder/bygninger. Hotellet lå perfekt, lige i centrum, og i gåafstand til de fleste seværdigheder. Sød og venlig betjening og et fint værelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Stig og rejsefællen fra Søborg boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 11. til d. 16. oktober 2007.

Turen gik over al forventning, og vi var meget tilfredse med arrangementet fra Jeres side (og såmænd også den selv-arrangerede tur med Swiss air - det er længe siden vi har fløjet til Italien uden forsinkelser!).

Hotellet - Primavera - levede fuldt op til vore krav og forventninger. Vi boede i baghuset på den anden side af Corso Vittorio Emmanuele, og fandt alt nydeligt, rent og i orden. Placeringen er absolut ideal i vores optik. Dvs. i gå-afstand (med det lange ben forrest) til alt, herunder også til de gamle romerske bade og Peterskirken. Morgenmaden var ok, spisesalen temmelig overbefolket og vi foretrak den lokale cappuccino med brioche til. Støjen fra gaden er til at overleve, om end man kan høre når skraldehentningen starter. Personalet var absolut venligt og imødekommende. Deres "deal" på egen lufthavnstransport (bedstemor i Audi) til Fiumcino til 35€ er absolut anbefalelsesværdig.

Meget rart om aftenen at bo så centralt i forhold til spisesteder mv. I den forbindelse kan restauranten Ditirambo rundt om hjørnet på Piazza della Cancelleria meget varmt anbefales for moderne italiensk mad med et klassisk touch (og god vin). Intet under at den er anbefalet i Gambero Rosso guide til spisesteder i Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og medrejsende fra Esbjerg V boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 8. til d. 11. oktober 2007.

Hotellet er absolut centralt placeret. 5 min gang fra Piazza Navona og 11 Euro i Taxa fra Termini banegården. Vi boede på 5. sal (elevator) til gården - dejligt roligt midt i Rom - med udsigt til kupler, vasketøj og romernes dagligdags liv. Ok værelse og bad - det er jo ikke der man bruger tiden når man er i Rom. Badene på gangen var fine og nye - jeg tror ikke nogen brugte dem - der kunne man sagtens spare lidt penge... En enkelt morgen var hotellets lille morgensmadsstyr helt fyldt op, pyt, man går bare lidt ud på gaden og får en kaffe / croissant /vand , det koster ca 3 Euro pr person når det indtages stående i baren. Da vi skulle videre blev vi kørt til lufthavnen -Fiumicino - af hotellets Michael for de samme 40 Euro som taxa tilbyder det til - kan anbefales, idet han taler fint engelsk - og kører godt. Så alt i alt kan hotellet anbefales til prisen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Søren og medrejsende fra Lyngby boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 5. til d. 9. oktober 2007.

Det var en fed tur.
Det er et helt perfekt område. I gå distance til rigtigt mange af den næsten uendelige række af fantastiske seværdigheder som Rom byder på. Hotellet var fint, familien hyggelig og fremkommelig, værelserne rene og pæne - som nordlænding forventer man måske lidt mere af morgenmaden, men mit indtryk er at italienerne ikke spiser så meget til morgenmad Vi kommer tilbage til dette hotel - helt sikkert alternativt en lejlighed.
Tips : 1)Området er begavet med en lang række restauranter til en rimelig penge I de små gader nord for Corso Vittorio Emanuele, men syd for Tiberen og vest for Piazza Navone. 2)Fra Fiumicino lufthavnen nås hotellet let med tog til Trastevere (det til Far sabina og Tiburtine ikke Termini) skift til sporvogn nr 8 til Largo Argentina. 3)Der er meget lange køer for at købe billet til Colosseum. Vi købte en dobbelt billet (11 Euro) til Palatinerhøjen ved indgangen til Palatinerhøjen OG Colosseum og gik direkte til indgangen I Colosseum. 4) Busserne er mange og velfungerende i Rom

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map