Anmeldelser af Hotel Primavera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Primavera

Læs personlige anmeldelser af Hotel Primavera som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Primavera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og hans bedre halvdel fra Kirke Hyllinge boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 2. til d. 4. juli 2009.

Vi var meget tilfredse med opholdet i Rom. Hotellet var super. Ikke noget luksuriøst, men et meget pænt og først og fremmest super velbeliggende hotel (maks 100 meter til Piazza Navona). Der var hvad vi skulle bruge, nemlig en seng at sove i om natten. God morgenmad og venlig betjening. De var yderst hjælpsomme. Selvom vi ankom over midnat blev der åbnet.

Meget professionel og hjælpsom betjening fra In-italia, tak for det. Ikke sidste gang vi har anvendt jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Merete og Mette fra Kerteminde boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 4. til d. 7. juni 2009.

Jeg vil meget gerne fortælle om turen til Rom sammen med min datter Mette. Vi tog af sted den 4. Juni og hjem igen den 7. Juni 2009. Vi havde alle tiders tur, alt var helt perfekt. Vi tog taxa fra lufthavnen til Hotellet og betalte 40 euro. Turen tog en halv time. Hotellet ligger lige midt i Rom på den bedste placering man kan tænke sig. Personalet var flinke og hjælpsomme. Når vi skal til Rom næste gang vil vi helt sikkert bo på samme hotel igen. Vi spiste på Piaza Navona om aftenen. Det var så hyggeligt og der skete så meget. Kunstnere malede, nogle spillede og andre optrådte, det var skønt.

Fredag morgen stod vi tidligt op og spiste morgenmad og gik til Peters Kirken. Vi stod slet ikke i kø. Kirken er så smuk og flot. Vi gik op i kuplen ad rigtig mange trapper, og sikke en udsigt, det var fantastisk. Det er en rigtig god ide at komme tidligt inden alle turistbusserne kommer for så kan køen godt være meget lang. Vi stod heller ikke i kø ved Det Sixtinske Kapel. Det er også helt utrolig flot og spændende. Vi så Den Spanske Trappe, Trevi Fontænen og her var vi også en aften så vi kunne se fontænen oplyst at mange lys, det var flot. Vi så rigtig mange kirker og alle meget smukke. Vi var på marked Campo dei Fiori som ligger få minutters gang fra hotellet. Lørdag stod vi også tidligt op og gik til Colosseum, også her undgik vi kø. Hotellet ligger så godt at man kan gå til alle seværdighederne. Vi prøvede at tage metro, og det gik også godt.

Hotellet kørte os til lufthavnen meget tidligt søndag morgen, en utrolig flot service.

Det har virkelig været en helt fantastisk ferie, og en rigtig god behandling hele vejen igennem. Tusind tak for en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Johnny og hans kone boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 31. maj til d. 4. juni 2009.

Vi er yders tilfredse med byen og området.

Vi kender byen, har været der mange gange, og vil gerne bo centralt. Da vi lige havde sundet os lidt over, at vi skulle bo i en anden bygning end hovedhotellet, var vi tilfredse, lidt larm fra gaden, da cafeèn neden under var samlingssted for renovationsholdet og de startet ved 6.30 tiden, men det gjorde ikke så meget da vi alligevel skulle ud og opleve byen. Vi kunne godt savne at der var et lille køleskab, en pengeboks og bord + 2 stole, ville det være perfekt til prisen, yders tilfreds.

Vi har været i Rom mange gange og bruger In-italia hver gang, da vi er meget tilfredse med jer og fortsat bruger jer, det har vi ikke noget at klage over, kun +++til jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peder og hans hustru fra Haslev boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 25. til d. 28. maj 2009.

Hotelværelset var ganske OK - prisen taget i betragtning. Vi kunne godt have brugt et extra lagen - men glemte at spørge om det. Personalet glemte at informere om air-condition-anlægget, så vi måtte under hedebølgen den første nat, sove med åbent vindue, hvilket ikke gav meget søvn pga. vejstøjen. Dette blev forbedret de næste to nætter med air-condition og lukket vindue.
Morgenmaden var dog noget skrabet (ingen ost, skinke osv.), men det er måske meget normalt i Italien!!! Badet på gangen fungerede fint på nær en enkelt gang, hvor det løb tør for vand!!?? Byen og området levede fuldt op til vores forventninger. Det ligger meget centralt mht. de vigtigste seværdigheder. Meget fint. Det var til gengæld en mindre skandale at bystyret/politiet havde besluttet sig for at tørlægge(for øl, vin og spiritus - i butikker, barer og restauranter) byen fra tirsdag kl 23 til torsdag kl 8 eller 10. Det tog ligesom lidt af stemningen for ligesom at sige det mildt...

In-Italia's kommentar

Det skal måske lige bemærkes, at årsagen til spiritusforbuddet var, at der den 27. maj var finale i Champions Cup i byen, hvilket betød små 100.000 tilrejsende fans fra Mancester United og Barcelona. Det kan også bemærkes, at omkring 1/3 af barer, restauranter og købmænd blæste højt og flot på forbuddet (en af os fra In-Italia var nemlig også i byen de dage, og han havde intet besvær med at vedligeholde alkoholbalancen).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annegrete og venner fra Faaborg boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 19. til d. 26. maj 2009.

Ja vi har haft en dejlig tur, super placering af hotellet og der var hvad der skal være. Anbefaling til kommende gæster: ørepropper, der er meget støj om natten p.g.a. placering, alle fulderikker passerer gennem gaden mellem Navonapladsen og Campo di Fiori indtil kl. 3 om natten, men det er en mindre ting som vi ikke lader os gå på af. Men ellers fungerede alt efter planen.
Venlige hjælpsomme mennesker på hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Preben og rejsefæller fra Roskilde boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 1. til d. 5. maj 2009.

Jo tak, vi havde en fin tur til Rom. Vi blev godt nok ramt af, at vores bagage først kom 26 timer efter vi var landet. Så det gav lidt spildtid i lufthavnen og næste dag hvor vi måtte bruge tid på indkøb. Men her fik vi god hjælp af hotellet til gentagne gange at ringe til lufthavnen for at høre nyt om hvornår vores bagage kom. Vi syntes godt om hotelopholdet og det ligger meget centralt i Rom.
Til andre rejsende kan vi sige, vær opmærksom på pirattaxaer uden taxameter, hvor man skal handle prisen grundigt ned!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Nina og Keld fra København Ø boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 5. til d. 10. april 2009.

Det var et dejligt ophold i Rom! Primavera har den mest perfekte beliggenhed, og gadestøj havde vi intet af på hotellet, trods nærheden til Vittorio Emanuele-gaden, for vi fik et værelse til gården. Værterne er søde og meget imødekommende, og værelset helt OK.
Vi tjekkede også nogle af restaurant-anbefalingerne på in-italias hjemmeside, og det var mere blandet: Pizzeria La Montecarlo vil vi ikke anbefale særlig varmt: overtjeneren havde ikke styr på sine tjenere (mere), så vi måtte vente alt for længe og kunne slet ikke få kontakt for at afgive supplerende bestillinger - det var simpelthen for stressende at sidde der udenfor, på trods af den hyggelige beliggenhed og de OK pizzaer.
Til gengæld var Taverna Le Coppelle et rigtig dejligt sted, præcis så godt som in-italia skriver: et familieagtigt sted med dejlig mad og en masse lokale stamkunder - det vil vi anbefale!
Tip til at komme til Primavera (eller andre steder i renæssance-Rom): Tag lokaltoget fra Fiumicino (og altså ikke det dyre hurtigtog til Termini), stå af (efter ca.30 min.kørsel) på Trastevere station - tag hurtigsporvognen nr. 8 ca. 100 m foran stationsbygningen - den går lige ind til Largo Argentina (endestation) - og så er man 100 m fra Primavera, og altså også tæt på Campo de´ Fiori og Piazza Navona.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map