Anmeldelser af Hotel Primavera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Primavera

Læs personlige anmeldelser af Hotel Primavera som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Primavera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
John og hustru fra Kgs. Lyngby boede på Seven Hostel i Sant' Agnello fra d. 27. til d. 31. december 2009 og Hotel Primavera i Rom fra d. 31. december til d. 3. januar 2010.

Hermed en lille besvarelse (vedlagt minimerede fotos) på dine spørgsmål ang. vores tur til Sorrento og Rom. Vi har haft en ganske dejlig tur med blandet vejr, som i forhold til her i lille DK, selvfølgelig var langt bedre. Vi oplevede både solskin, blå himmel, overskyet vejr - og desværre sjask-regnvejr nytårsaften, hvor vi travede rundt og ledte efter et flot fyrværkeri - MEN det var ikke nemt at finde, ikke mindst fordi Rom jo har så mange høje huse og små Piazzaer, som betyder, at man ikke kan se fyrværkeriet. Muligvis bruger romerne slet ikke at gøre så meget ud af nytåret - men vi fik noget pragtfuld mad på en af de hyggelige restauranter i nabolaget af vores hotel Hotel Primavera (nær Piazza Nuvona). Nytårsdag og stemningen på Peterspladsen var derimod meget stemningsfuld, masser af mennesker, mange nationaliteter, storskærme med pavens nytårs-messe, suppleret med præster/kardinaler fra flere forskellige lande. Efter denne direkte TV-transmission overværede vi en ægte fredsdemonstration (se også et af vedl. billeder) med deltagere fra mange af de lande, som i dag lever i ufred og krig/krigslignende tilstande.

Nu vil jeg så besvare dine spørgsmål ét for ét:

1) Seven Hostel i Sant' Agnello var noget af en oplevelse (nær Piano di Sorrento). Vi fik oplyst af bestyreren, at dette hostel kun er 1½ år gammelt og det eneste af sin art i verden. Gæsterne er overvejende i alderen 20-30 år gamle - så vi var altså "alderspræsidenter". Vi trivedes helt fint i denne lille, hyggelige forstadsby med ca. et kvarters gang til byen. Værelset og indretningen er meget moderne, og hele hostellet bærer præg af spændende og iderig indretning med f.eks. Andy Warhol reproduktioner på væggene m.m. Personalet gjorde meget, for at vi skulle føle os tilpas på stedet, f.eks. tilberedte de en antipasti ud fra min beskrivelse, som de ikke lige havde på deres menukort - og det var bare lækkert. Om dagen var vi på udflugter til hen ad eftermiddagen, f.eks. ved Pompei, Sorrento-bugten, Amalfi-bugten og besøgte byerne Sorrento, Amalfi og Ravello. Der er meget smukt !

I Rom (vores 2. besøg) havde vi heldigvis indlogeret os meget tæt på mange af seværdighederne, til forskel fra i 2006, hvor vi boede ca. ½ times transporttid uden for Rom. Det skal man ikke gøre....! Vi nød at kunne gå direkte ned i byen med dens fantastiske atmosfære, som oser af charme, turister, lokale romere, "open air museum" næsten ligegyldigt, hvor du vender blikket - og så selvfølgelig ikke at forglemme deres små hyggelige og spændende caféer og indbydende restauranter med mange lækre retter på menukortet.

Hotel Primavera var 2-stjernet efter eget valg - og det viste sig at være et godt valg til os. Vi ville jo ud at se og opleve, som de fleste vist vil, når de tager til Rom, så selve værelset betød ikke alverden for os - men det var over forventning, skulle det vise sig. Godt nok var sengen hård (men det var den også i Sant' Agnello) - men værtsparret (et ældre ægtepar) og en yngre herre, var utroligt søde og hjælpsomme - og sådan nogle mennesker, som man meget gerne vil overnatte hos igen. De boede selv privat på samme etage, så vi kunne frit benytte "deres "fælles-faciliteter", som f.eks. stuen, men alt åndede fred, ro og styr på tingene.
De havde f.eks. en ordning med, at vi betalte et beløb for at blive kørt ud til lufthavnen af den meget friske ældre værtinde (den lejede bil var afleveret efter turen sydpå), som ikke var meget højere end den udgift, vi ville have haft med de offentlige transportmidler - og så slap vi for at slæbe på kufferter, tasker m.m. (Men stadigvæk: dem som ønsker luksus, skal nok bestille værelse på et 3-stjernet hotel...).

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ingelise og veninder fra København boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 10. til d. 17. oktober 2009.

Det var et godt hotel. Sødt personale og god beliggenhed i byen, vi kunne gå til alle seværdigheder og boede i nærheden af mange resturanter. Hotellets værelser er ikke de pæneste men ellers var det ok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Jens og Lone fra Aalborg SØ boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 7. til d. 12. oktober 2009.

Rom er en fantastisk by at besøge i oktober måned, vejret er perfekt og Roms beboere er generelt søde og rare. - Der er en form for eftersommer-stemning, som gør at folk virker afslappede.
Hotel Primavera er et hyggeligt hotel, som ligger helt perfekt i gå-afstand til de fleste seværdigheder og lige bag Plazza Navona. Man skal dog lige tage højde for en del trafikstøj, hvis man har vindue ud mod gaden. Ejerne af hotellet er meget flinke og rare. - et hyggeligt sted at bo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne-Marie og Gregers fra Frederiksberg boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 21. til d. 25. juli 2009.

Vi havde nogle dejlige dage i Rom. Hotellet kunne ikke ligge mere centralt - lige ved Piazza Navona og alt i gå afstand, så vi fik gået rigtigt meget, de dage vi var i Rom (over 20.000 skridt pr. dag).

Hotellet er et hyggeligt mindre hotel, og der er det, man har behov for. Vi fik et stort værelse med bad og tv på 5. sal. En helt skøn elevator, der lignede noget fra en gammel film og som næsten altid virkede ☺. Der er rent og pænt på Primavera. Vi fik en meget venlig betjening og alle var hjælpsomme. Da vi skulle til banegården for at hente vores lejede bil (vi skulle videre til Toscana), blev vi kørt dertil af Signora Sena, som absolut er en habil chauffør, selv om hun må være i nærheden af de 80 år. Da hotellet ligger så centralt, er der en del støj om natten, og vi var nødt til at have vinduerne åbne, da det var meget varmt, men med de medbragte ørepropper gik det fint. Hyggeligt med morgenmad i den lille stue sammen med de andre gæster. Vi kan klart anbefale det lille hotel til andre. Det anbefales at spise på Galleria Sciarra på Piazza dell’Oratorio 75 tel. 06 6790766, dejlig veltillavet mad til rimelige priser og hyggeligt at sidde i gården.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanna og familie fra Virum boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 8. til d. 13. juli 2009.

Det var en meget positiv oplevelse. Hotellet / pensionatet lå fuldstændig centralt, alle på hotellet var meget venlige og hjælpsomme. De stillede uden merbetaling en ekstra seng op inde på vores ene værelse, så vores yngste datter kunne sove inde hos os.
En uges tid inden vi skulle afsted, mailede jeg til hotellet om forespørgsel på parkering. De svarede med det samme og anbefalede et sikkert parkeringshus 5 minutters gang fra hotellet.

Vi stod ca. 3 kvarter i kø for at komme ind i Peters Kirken - køen ser uoverskuelig lang ud, men man bevæger sig hurtigt fremad.

Rom er meget fin også til børn - afstandene er så små at det er overskueligt for en på 11 år at gå rundt til det hele.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Helle og familie fra Middelfart boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 11. til d. 15. juli 2009.

Fem overnatninger i Rom. Alt forløb perfekt. Kørte selv i lejet bil ind i Rom, hvilket var en udfordring på grund af den dårlige skiltning i byen, men gik da det var en lørdag og derfor forbavsende lidt trafikeret. Ankom til Hotel Primavera, midt i Rom. Vi fik et stort nyrenoveret værelse med eget bad til fire - to voksne og to børn - over for hotellet i en sidegade og direkte ud til Campo dei Fiori, en af Roms mest livlige pladser, især om aftenen. Rigtig god service og standard på hotellet, hyggeligt og familiært. Det var tydeligt at der blev lagt vægt på at gæsterne skulle føle sig velkomne. Morgenmaden blev serveret meget intimt i hotellets private opholdsrum. Kun plads til 14 spisende, men ikke noget problem. Hvis man ikke har noget mod at dele bord med andre. Morgenmad i Rom er let overstået.

Hotellet havde helt perfekt beliggenhed, både i forhold til gåture rundt i byen og for oplevelser om aftenen (cirka 1 km. til Peterskirken, 100 meter til Piazza Navona og udgangspunkt for en gårute rundt i Rom - Piazza Navona, Pantheon, Trevifontænen og Den Spanske Trappe mv. 1 km. til Colosseum). Kan anbefales Roms mest livlige handelsgade for tøj, sko mv. - Via Del Corso. Samt butikker med sidste års mærkevaretøj til halv pris i gaderne foran Den Spanske Trappe. Noget som turistinformationerne i Rom ikke oplyser om!

Anbefales kan også Skt. Clementekirken i nærheden af Colosseum, hvor man har to kirker ovenpå hinanden og nedenunder et gammelt romersk mitratempel samt helt underst et kloaksystem til dræning af Rom for 2500 år siden. Meget velbevaret, en spændende historie om hvordan det nyere Rom er vokset ovenpå det ældre og spændende at gå rundt i - både for børn og voksne. En kirke som ikke er overrendt af turister, men som næsten blev en af de bedste oplevelser.

Alt i alt mange gode oplevelser i Rom med hotellet som udgangspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map