Hotel i Rom

Hotel Primavera

 
Hotel Primavera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Primavera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Primavera er et dejligt lille hotel, som ligger i det absolutte centrum af Rom, midt mellem Piazza Navona (blot 125 meter væk) og Campo de' Fiori (kun 175 meter herfra). Her finder du alt i kort afstand fra seværdigheder over restauranter og caféer til shopping.

Hovedbygning og anneks

Hotellet er indrettet i en smuk gammel bygning på Piazza San Pantaleo. Det har fungeret som hotel i over 40 år, men er blevet løbende renoveret, lige som det er blevet udvidet til ca. dobbelt størrelse, efterhånden som familien har fået mulighed for tilkøb. Derfor er der nu ialt 21 værelser, som er fordelt henholdsvis på 1. og 5. sal, samt fire værelser i et anneks kaldet Dependance della Cancelleria lige på den anden side af gaden i den lille gade Vicolo dell'Aquila. Disse værelser har alle eget badeværelse og er udover aircondition også udstyret med minibar og sikkerhedsboks.

Læs mere om Hotel Primavera

Familiedrevet 2-stjernede hotel

Hotellet ejes af signora Sena, som får hjælp til den daglige drift af sit barnebarn Michele, og begge sætter stor pris på ordnede forhold, så gæsterne føler sig godt tilpas. Der er adgang til hotellet, via paladsets store port, hvor der er elevator. Receptionen ligger på 1. sal, og det er også her man spiser morgenmad (to rundstykker, toast, smør, marmelade samt kaffe og te), i den stue, som også fungerer som familiens daglige opholdsrum og kontor. Hotellet ligger ud til Corso Vittorio Emanuele, og der er busstop lige uden for døren. Den meget centrale beliggenhed betyder, at en vis trafikstøj må påregnes, selv om alle vinduer har termoglas.

Hotel Primavera (navnet betyder forår), har en god atmosfære, og både gange og værelser er pænt indrettet. Vi vil dog nævne, at håndværkerne under renoveringen af 5. sal, kom til at anvende et forkert blandingsforhold til deres fugemasse, hvilket har resulteret i en del revner i væggene. Disse har ikke nogen sikkerhedsmæssig betydning, men er kun af kosmetisk art.

Enkle værelser med aircondition

Fire af værelserne har bad på gangen, og derfor en reduceret pris. Alle værelser har telefon, satellit TV, aircondition (mod tillæg), og der findes ikke køjesenge. De værelser som ikke har privat bad med brus og toilet, har til gengæld en lille håndvask, og badeværelserne på gangen er i pæn stand.

Læs om værelserne på Hotel Primavera

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Primavera

Læs personlige anmeldelser af Hotel Primavera som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Primavera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Hotel Primavera

Perfekt beliggenhed og god service

Hotellet er lille og hyggeligt og ligger i en flot gammel, charmerende ejendom lige ved Piazza Navona i gåafstand til de mest interessante seværdigheder og hyggelige områder med brolagte gader, små butikker og hyggelige cafeer.
Personalet var meget imødekommende og hjælpsomme.
Morgenmaden var enkel, men vi blev mætte og manglede ikke noget.
Værelset havde en okay størrelse og alt fungerede. Der var aircon, næsten lydtætte vinduer og safetybox.
Alt i alt fik vi fuld valuta for pengene.

Læs mere

Fint centralt beliggende hotel

Fint hotel med god morgenmad.

Læs mere

Dejlig og perfekt beliggenhed

Skal man på by ferie i det gamle Rom er Hotel Primavera et perfekt udgangspunkt.
Meget venlig betjenning og til morgenmad er der hvad der behøves.

Læs mere

Super beliggenhed

Mindre hotel med en fremragende beliggenhed. Mange seværdigheder er i gåafstand fra hotellet. Spisesteder og indkøb tæt på.
Selve hotellet er af lidt ældre dato. Men i absolut fin stand - lidt klassisk italiensk. Vi boede i et pænt stort værelse. Hjælpsom personale og udmærket italiensk morgenbord.

Læs mere

Perfekt beliggenhed for slendreture og offentlig transport

Ikke fancy, men rent, pænt og hyggeligt.
Opfyldte præcis vores behov for et sted at sove efter en lang dag på farten, tæt på gode spisemuligheder så der ikke var langt hjem efter god middag i byen.
Morgenmaden var enkel, men efter Italienske standarder vældig god og deres morgenkaffe var himmelsk!

Læs mere

Perfekt hotel for en God Rom oplevelse

Vi har været i Rom flere gange, og ved at det koster at bo centralt og komfortabelt. Med god hjælp fra In-Italia fandt vi hotel Primavera midt mellem Pz. Navona og Campo de Fiori. Herfra kan du faktisk gå til de fleste seværdigheder i Rom, og der er masser af gode spisesteder, hvis man ser sig lidt for. Personalet er yderst hjælpsomme og snakker udmærket engelsk. Vi fik et værelse på 5. Sal med udsigt til Peterskirken og uden gadelarm, selvom Corso Vittorio Emanuele går lige udenfor.
Med morgenmad,wifi, fladskærm, aircondition, eget bad og toilet, er dette hotel et fund til prisen, selv i højsæsonen. Som ekstra bonus er der taxi holdeplads lige udenfor hotellet, hvor du kan få hurtig transport til lufthavnen til fast pris. 48euro til Leonardo da Vinci lufthavnen.

Venlig hilsen
Mads og Inge-Lis fra Skagen

Læs mere
 
search map