Hotel i Rom

Hotel Primavera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Primavera er et dejligt lille hotel, som ligger i det absolutte centrum af Rom, midt mellem Piazza Navona (blot 125 meter væk) og Campo de' Fiori (kun 175 meter herfra). Her finder du alt i kort afstand fra seværdigheder over restauranter og caféer til shopping.

Hovedbygning og anneks

Hotellet er indrettet i en smuk gammel bygning på Piazza San Pantaleo. Det har fungeret som hotel i over 40 år, men er blevet løbende renoveret, lige som det er blevet udvidet til ca. dobbelt størrelse, efterhånden som familien har fået mulighed for tilkøb. Derfor er der nu ialt 21 værelser, som er fordelt henholdsvis på 1. og 5. sal, samt fire værelser i et anneks kaldet Dependance della Cancelleria lige på den anden side af gaden i den lille gade Vicolo dell'Aquila. Disse værelser har alle eget badeværelse og er udover aircondition også udstyret med minibar og sikkerhedsboks.

Læs mere om Hotel Primavera

Familiedrevet 2-stjernede hotel

Hotellet ejes af signora Sena, som får hjælp til den daglige drift af sit barnebarn Michele, og begge sætter stor pris på ordnede forhold, så gæsterne føler sig godt tilpas. Der er adgang til hotellet, via paladsets store port, hvor der er elevator. Receptionen ligger på 1. sal, og det er også her man spiser morgenmad (to rundstykker, toast, smør, marmelade samt kaffe og te), i den stue, som også fungerer som familiens daglige opholdsrum og kontor. Hotellet ligger ud til Corso Vittorio Emanuele, og der er busstop lige uden for døren. Den meget centrale beliggenhed betyder, at en vis trafikstøj må påregnes, selv om alle vinduer har termoglas.

Hotel Primavera (navnet betyder forår), har en god atmosfære, og både gange og værelser er pænt indrettet. Vi vil dog nævne, at håndværkerne under renoveringen af 5. sal, kom til at anvende et forkert blandingsforhold til deres fugemasse, hvilket har resulteret i en del revner i væggene. Disse har ikke nogen sikkerhedsmæssig betydning, men er kun af kosmetisk art.

Enkle værelser med aircondition

Fire af værelserne har bad på gangen, og derfor en reduceret pris. Alle værelser har telefon, satellit TV, aircondition (mod tillæg), og der findes ikke køjesenge. De værelser som ikke har privat bad med brus og toilet, har til gengæld en lille håndvask, og badeværelserne på gangen er i pæn stand.

Læs om værelserne på Hotel Primavera

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map