Hotel i Rom

Hotel Ponte Sisto

Classic værelse Superior værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Ponte Sisto, som er opkaldt efter broen Ponte Sisto, er et dejligt førsteklasses hotel, som ligger i en stille sidegade i det gamle historiske centrum, i umiddelbar nærhed af blomstertorvet Campo de' Fiori og det spændende kunstnerkvarter Trastevere. Hotellet er indrettet i et tidligere kloster, og den dejlige gårdhave udgøres af den tidligere klostergård.

En rejse fra 2 til 4 stjerner

Indtil 1998 var hotellet 2-stjernet, og meget populært blandt det danske publikum pga. beliggenheden og de yderst rimelige priser. I forbindelse med det katolske jubelår 2000 blev stedet overtaget af Vatikanet, som indrettede det som luksusbolig for de gejstlige, der kom rejsende til byen. Siden sommeren 2001 har det atter fungeret som hotel, og er blevet mindst lige så populært som tidligere, - blot for et andet og noget mere eksklusivt publikum.

Læs mere om Hotel Ponte Sisto

Den imponerende gårdhave

Der er indgang direkte fra Via dei Pettinari, og hotellet tilbyder reception, elevator, lobby, bar, restaurant og mødelokaler. Hotellets største attraktiv er den fantastiske gårdhave, som er smukt møbleret med smedejernsmøbler og store parasoller - men den spændende atmosfære skyldes ikke mindst de skønne palmetræer, som sætter deres helt særlige præg på stedet.

Stilfulde værelser

Hotel Ponte Sisto har ialt 103 værelser, som alle er meget smagfuldt indrettet, med alt hvad man kan forvente af et hotel i den klasse. Alle har internet forbindelse, telefon, satellit TV, minibar, værdiboks, aircondition og bad med brus eller kar og hårtørrer. Som man kan forvente det i en ældre bygning, er der både større og mindre værelser, da man har været nødt til at respektere den oprindelige bygnings indretning. Hotel Ponte Sisto tilbyder ialt 5 værelser med handicapfaciliteter for kørestolsbrugere.

Læs om værelserne på Hotel Ponte Sisto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ponte Sisto

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ponte Sisto som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ponte Sisto. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Ponte Sisto

Super dejligt hotel

Vi har nydt vores ophold på Hotel Ponte Sisto, og har hver dag set frem til den dejlige morgenbuffet i gårdhaven. Hotellet har en rigtig god placering og ligger meget centralt ift. mange seværdigheder. Der er rig mulighed for om aftenen at finde et godt spisested indenfor kort gåafstand. Alt i alt bare en rigtig dejlig oplevelse :-)

Læs mere

Super hotel med super placering

De 5 stjerne rækker næsten ikke - meget lækkert, især tagterrassen.

Læs mere

Dejligt hotel men for lidt information, jeg på 75 er vant til at rejse alle steder i Verden, mit Barnebarn ikke

Det var et dejligt Hotel og godt for 2. Jeg boede der med mit barnebarn
Jeg lagde penge til rengøring for hun var god

Hvorfor fortalte I os ikke, at ved Happy hour var der frit kaffe og evt frie grimes på terrasse etagen.

Da vi kom til morgenmad, var det en kvik servitricer, der spurgte om vi var i luksuslejlighed ??
For så kunne Vi få det og det ekstra

Da vi ikke blev oplyst, at der var ekstra service på tagterrassen, blev vi begge meget skuffede.

Læs mere

Erik og rejsefølget fra Holte boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 23. til d. 28. september 2010.

Har I været glade for byen og området? JA MEGET

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? JA HELT BESTEMT

Har I tips til de næstkommende? ALT VAR SOM DET SKULLE VÆRE OG KAN IKKE TÆNKE PÅ NOGET DER KAN FORBEDRES

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? NEJ DET VAR HELT PERFEKT. JEG SYNES HOTELLET OPHOLDET VAR DYRT MEN DET ER VELD ET DET KOSTER AT BO PÅ ET FIRSTJERNE HOTEL I ROM. VÆRELSERNE SYNES JEG VAR SMÅ TIL PRISEN. ANDRE PRISER I ROM ER MEGET RIMELIGE.

Læs mere

Birgitte og Martin boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 14. til d. 16. juli 2010.

Rigtig godt sted med en perfekt beliggenhed. Her er en perfekt kombination af moderne faciliteter i en historisk og meget charmerende ramme. Et virkelig fremragende udgangspunkt for en ferie i Rom.

Læs mere

Pernille og rejsefællen fra Virum boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 20. til d. 22. november 2009.

Tak, vi havde en rigtig dejlig tur til Rom. Hotellet havde en rigtig god beliggenhed, tæt på både Campo dei Fiori, Piazza Navona, Ponte Sisto og Trastevere – som endte med at blive vores yndlingssted for aftenture – og der ligger nogle rigtig gode isbarer!!

Vi var dog glade for at have booket igennem jer og at hotellet havde tilbud mens vi var af sted – vi synes ikke standarden svarede til den fulde/almindelige pris for deres værelser.

Læs mere
 
search map