Hotel i Rom

Hotel Ponte Sisto

Classic værelse Superior værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Ponte Sisto, som er opkaldt efter broen Ponte Sisto, er et dejligt førsteklasses hotel, som ligger i en stille sidegade i det gamle historiske centrum, i umiddelbar nærhed af blomstertorvet Campo de' Fiori og det spændende kunstnerkvarter Trastevere. Hotellet er indrettet i et tidligere kloster, og den dejlige gårdhave udgøres af den tidligere klostergård.

En rejse fra 2 til 4 stjerner

Indtil 1998 var hotellet 2-stjernet, og meget populært blandt det danske publikum pga. beliggenheden og de yderst rimelige priser. I forbindelse med det katolske jubelår 2000 blev stedet overtaget af Vatikanet, som indrettede det som luksusbolig for de gejstlige, der kom rejsende til byen. Siden sommeren 2001 har det atter fungeret som hotel, og er blevet mindst lige så populært som tidligere, - blot for et andet og noget mere eksklusivt publikum.

Læs mere om Hotel Ponte Sisto

Den imponerende gårdhave

Der er indgang direkte fra Via dei Pettinari, og hotellet tilbyder reception, elevator, lobby, bar, restaurant og mødelokaler. Hotellets største attraktiv er den fantastiske gårdhave, som er smukt møbleret med smedejernsmøbler og store parasoller - men den spændende atmosfære skyldes ikke mindst de skønne palmetræer, som sætter deres helt særlige præg på stedet.

Stilfulde værelser

Hotel Ponte Sisto har ialt 103 værelser, som alle er meget smagfuldt indrettet, med alt hvad man kan forvente af et hotel i den klasse. Alle har internet forbindelse, telefon, satellit TV, minibar, værdiboks, aircondition og bad med brus eller kar og hårtørrer. Som man kan forvente det i en ældre bygning, er der både større og mindre værelser, da man har været nødt til at respektere den oprindelige bygnings indretning. Hotel Ponte Sisto tilbyder ialt 5 værelser med handicapfaciliteter for kørestolsbrugere.

Læs om værelserne på Hotel Ponte Sisto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map