Hotel i Rom

Hotel Palladium Palace

 
Hotel Palladium Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Palladium Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I disse minimalistiske tider er det efterhånden lidt af en sjældenhed, at finde et helt almindeligt klassisk hotel. Hotel Palladium har ikke tænkt sig at gå på kompromis med det traditionelle, og det gælder både den gode service, de klassisk indrettede værelser og ikke mindst den gode morgenmad, som indtages på hotellets øverste etage med udsigt over Roms tage. Du godt kan sætte næsen op efter en skøn hjemmebagt kage, som er et must for alle italienere, men der serveres naturligvis også mere traditionel morgenmad, sådan i international forstand.

Tog til døren

Hotel Palladium ligger super centralt i forhold til offentlig transport. Det tager blot 2 minutter at gå til stationen, hvor der er direkte tog til lufthavnen Fiumicino, men her finder du også de to metrolinier A og B samt et stort udvalg af byens lokale busser. Det meste af Rom kan dog fint nåes med "apostlenes heste" - og i nærmeste omegn finder du flere af Roms spændende museer, operaen, kirken Santa Maria Maggiore, men også Roms nye "Montmartre" som hedder Monti på disse kanter. Her finder du et meget stort udvalg af hyggelige torvepladser, caféer og gode restauranter i alle afskygninger, - også med helt traditionelle romerske retter.

Spis morgenmad med himlen som tag

Hotellet tilbyder reception, bar og tagterrasse, hvor du også spiser morgenmad med udsigt over byens tage. Mod tillæg kan du benytte følgende services: et lille fitnesscenter, mødelokale, trådløst internet, internethjørne og sauna.

Bo klassisk og godt

Der er ialt ca. 80 værelser, som alle er pænt og klassisk indrettet med telefon, tv, trådløst internet (mod gebyr), værdiboks, minibar og aircondition samt badeværelse m. hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Palladium Palace

 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Palladium Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Palladium Palace som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Palladium Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Palladium Palace

Autentisk sted

Fantastisk hotel.
Virkelig god service hos medarbejderne på stedet.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Palladium Palace

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Palladium Palace

Læs mere

Den kvindelige receptionist var utrolig venlig og serviceminded

Gammelt hotel der kunne trænge til en ordentlig omgang hovedrengøring. Det første værelse vi fik, var meget mørkt og med udsigt ned til en ildelugtende gård, men der var ingen problemer med at få et andet den næste dag.
Dejlig tagterrasse hvor man kunne indtage morgenmåltidet desværre var der ingen udsigt ud over byen .
Alt i alt et fint ophold

Læs mere
 
search map