Hotel i Rom

Hotel Palladium Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I disse minimalistiske tider er det efterhånden lidt af en sjældenhed, at finde et helt almindeligt klassisk hotel. Hotel Palladium har ikke tænkt sig at gå på kompromis med det traditionelle, og det gælder både den gode service, de klassisk indrettede værelser og ikke mindst den gode morgenmad, som indtages på hotellets øverste etage med udsigt over Roms tage. Du godt kan sætte næsen op efter en skøn hjemmebagt kage, som er et must for alle italienere, men der serveres naturligvis også mere traditionel morgenmad, sådan i international forstand.

Tog til døren

Hotel Palladium ligger super centralt i forhold til offentlig transport. Det tager blot 2 minutter at gå til stationen, hvor der er direkte tog til lufthavnen Fiumicino, men her finder du også de to metrolinier A og B samt et stort udvalg af byens lokale busser. Det meste af Rom kan dog fint nåes med "apostlenes heste" - og i nærmeste omegn finder du flere af Roms spændende museer, operaen, kirken Santa Maria Maggiore, men også Roms nye "Montmartre" som hedder Monti på disse kanter. Her finder du et meget stort udvalg af hyggelige torvepladser, caféer og gode restauranter i alle afskygninger, - også med helt traditionelle romerske retter.

Spis morgenmad med himlen som tag

Hotellet tilbyder reception, bar og tagterrasse, hvor du også spiser morgenmad med udsigt over byens tage. Mod tillæg kan du benytte følgende services: et lille fitnesscenter, mødelokale, trådløst internet, internethjørne og sauna.

Bo klassisk og godt

Der er ialt ca. 80 værelser, som alle er pænt og klassisk indrettet med telefon, tv, trådløst internet (mod gebyr), værdiboks, minibar og aircondition samt badeværelse m. hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Palladium Palace

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map